Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová ČTK
4. října 2022 v 15:35
Čas čtení 1:01

Depeche Mode vystoupí v roce 2023 v Praze

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Depeche Mode vystoupí v roce 2023 v Praze
Zdroj: Flickr/Andreas Oxelgren/volně k použití

Depeche Mode zavítají v rámci světového tour do Prahy, a to již 30. července 2023.

Do Česka přijede v roce 2023 legendární kapela Depeche Mode. Ta tentokrát vymění halu za otevřené nebe a svůj koncert odehraje 30. července na pražském letišti Letňany. Vstupenky na pražský koncert bude možné zakoupit od 10. října 2022 a jejich cena bude startovat na částce 1 690 korun, píší pořadatelé Live Nation na Instagramu.

28. září 2022 v 10:02 Čas čtení 1:23 Rock for People oznámil první headlinery – Muse a Slipknot Rock for People oznámil první headlinery – Muse a Slipknot

Depeche Mode vydávají na jaře příštího roku nové album s názvem Memento Mori. V návaznosti na něj pak vyjedou na světové turné, v rámci kterého zavítají i do Česka. Svůj koncert u nás odehrají 30. července 2023 na pražském letišti Letňany. 

Tato zpráva potěší fanoušky Depeche Mode, kteří ale již neuvidí klávesistu Andrewa Fletchera. Jeden ze zakládajících členů skupiny letos v květnu zemřel v 60 letech kvůli disekci aorty.

V Česku naposledy hráli v roce 2018

„Na projektu Memento Mori jsme začali pracovat na počátku pandemie a jeho témata byla přímo inspirována touto dobou. Po Fletchově smrti jsme se rozhodli pokračovat, protože jsme si byli jisti, že by si to přál, a to projektu skutečně dodalo další význam,“ uvedl podle ČTK kytarista a klávesista Martin Gore.

Podle Davea Gahana by se Fletchovi nové album určitě líbilo. „Opravdu se těšíme, až se o něj s vámi budeme moci brzy podělit, a nemůžeme se dočkat, až vám ho příští rok představíme na koncertech,“ dodal. 

Depeche Mode naposledy navštívili Česko začátkem roku 2018, kdy hráli pro vyprodanou O2 arenu. Zájem o vstupenky tak pravděpodobně bude enormní, takže s jejich koupí neotálej. Předprodej vstupenek na pražský koncert bude zahájen 10. října, cena lístku začíná na 1690 korunách.

Domů
Sdílet
Diskuse