Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
7. října 2022 16:33
Čas čtení 0:36

Osmnáctiletý řidič na Zlínsku naboural do všeho, co mu stálo v cestě, nadýchal přes 2 promile

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Osmnáctiletý řidič na Zlínsku naboural do všeho, co mu stálo v cestě, nadýchal přes 2 promile
Zdroj: PČR

Řidič se podle mluvčí choval po příjezdu policie velmi agresivně, nespolupracoval a chtěl z místa odejít. Policii tvrdil, že se pohádal s přítelkyní a před jízdou vypil dvě piva, nadýchal však 2,4 promile alkoholu.

Osmnáctiletý řidič pod vlivem 2,4 promile alkoholu vyjel ve čtvrtek kolem 22. hodiny z jedné z obcí na Zlínsku. Při jízdě naboural do mnoha objektů a zastavila jej až betonová zeď. O případu informovala v pátek mluvčí policie Monika Kozumplíková a server Novinky.cz.

Řidič se podle mluvčí choval po příjezdu policie velmi agresivně, nespolupracoval a chtěl z místa odejít. Policii tvrdil, že se pohádal s přítelkyní a před jízdou vypil dvě piva, nadýchal však 2,4 promile alkoholu.

nehoda
Zdroj: PČR

„Nezvládl projet zatáčkou, vyjel mimo vozovku a narazil nejprve do dopravní značky, kterou vylomil, poté do oplocení rodinného domu, načež poškodil okrasné stromy a zídku podél domu,“ uvedla mluvčí Kozumplíková.

„Mladý muž odmítl lékařské vyšetření. Policisté mu zakázali další jízdu a zadrželi mu řidičský průkaz, který vlastnil teprve od ledna letošního roku. Škodu na vozidle vyčíslili policisté předběžně na čtyřicet tisíc korun. Minimálně sto tisíc korun činí škoda, kterou způsobil majitelům rodinného domu,“ dodala.

Domů
Sdílet
Diskuse