Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adriana Královičová
8. října 2022 7:51
Čas čtení 0:59

Google vydává své první chytré hodinky Google Pixel Watch. Elegantní design a prémiová povrchová úprava

Kategorie:
Tech
Uložit Uložené

Google Pixel Watch se dostanou na trh 13. října 2022. Společnost oznámila, že hodinky sklidily úspěch již prvními předobjednávkami.

Společnost Google uvádí na trh své první chytré hodinky Google Pixel Watch. Google Pixel Watch byly oficiálně představeny na říjnovém eventu společnosti Google. Mají být lepší než všechny inteligentní hodinky na trhu. Nejnovější technologická edice pochází z kolekce digitálních zařízení Google Pixel, která zahrnuje smartphony, notebooky a tablety. Náramek je vyroben z recyklované nerezové oceli a hodinky jsou k dispozici ve stříbrné, tmavě šedé, béžové či matné černé barvě, informuje Dezeen.

Google Pixel Watch
Zdroj: Google/propagační foto

Inteligentní hodinky se skládají z ciferníku v kruhovém tvaru. Ciferník lze upevnit na 20 různých náramků v různých barvách a také z různých materiálů, jako jsou kůže nebo tkané vzory. Obsahují 19 přizpůsobitelných rozhraní. Poskytují speciální příslušenství pro uživatele telefonů Pixel a jsou vybaveny funkcí sledování aktivity Fitbit.

Fitbit je dceřinou společností Googlu, zahrnuje funkce pro zdraví Pixel Watch. Nositelé zařízení od Googlu využívají technologii vyvinutou společností Fitbit ke sledování denní aktivity, srdeční frekvence, spánku, tréninku a dalších zdravotních měření. Obsahuje také aplikaci EKG, která umožní zkontrolovat srdeční rytmus a zjistit příznaky fibrilace síní.

Pixel Watch jsou vybaveny 294 mAh baterií, která slibuje 24 hodin fungování na jedno nabití. Čas do úplného nabití by měl být 80 minut, 30 minut na nabíječce by mělo hodinky nabít na 50 %. Jsou odolné vůči vodě a poškrábání.

Jejich cena by měla začínat na 349,99 dolaru, čímž budou konkurovat hodinkám Samsung Galaxy Watch 5. Google zatím nezveřejnil velikost displeje, ale zdá se, že jej obklopuje poměrně tlustý černý rám. Oficiální datum vydání hodinek je 13. října, předobjednávky jsou k dispozici od 6. října.

Anketa:
Líbí se ti nové chytré hodinky od společnosti Google?
Ano, jsou super.
Nic moc.
Ano, jsou super.
26 %
Nic moc.
74 %
Domů
Sdílet
Diskuse