Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek vznikl v rámci mediální spolupráce s Y-games.
12. října 2022 15:00
Čas čtení 1:33

Letošní autosalon v Nitře bude jiný. Poprvé se uskuteční společně s mistrovstvím Slovenska v elektronických sportech

Letošní autosalon v Nitře bude jiný. Poprvé se uskuteční společně s mistrovstvím Slovenska v elektronických sportech
Zdroj: Y Games
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY E-SPORT
Uložit Uložené

V ceně jednoho lístku můžeš najednou navštívit dva eventy.

Dr. Max mistrovství Slovenska v elektronických sportech proběhne již tento říjen v Nitře. Na akci si přijdou na své nejen fanoušci e-sportů či her, ale také příznivci aut. E-sportovní mistrovství se poprvé uskuteční společně se známou výstavou Autosalon Autoshow v areálu Agrokomplexu Nitra, která bude probíhat od 13. do 16. října. V ceně jednoho lístku si tak užiješ najednou dvě akce a několikadenní nabitý program. 

V hale M5 se proti sobě postaví nejlepší české a slovenské týmy v turnajích Fortuna CS:GO, Dr. Max FIFA 23 a 4ka Brawl Stars. Soutěžící si své místo na pódiu vybojovali účastí ve slovenských ligách, jako například v Y-Games PRO Series, FIFA PRO League či v sérii online kvalifikací.

zjisti víc

Kromě spojení s autosalonem přibude na letošním ročníku ještě jedna novinka – rekordní prize pool ve výši 21 250 eur, tedy přes 520 tisíc korun. Proti sobě se postaví známé týmy, nebude chybět eSuba, Dynamo Eclot, Enterprise, Sampi.Tipsport, Cryptova nebo Inside Games, které odehrají své zápasy na herní platformě BePRO.

E-sportovní akce, které přinášejí generální partneři Dr. Max a 4ka, kromě turnaje nabídnou návštěvníkům i herní atrakce, jež se postarají o zábavu během čtyř mistrovských dní. Můžeš si vyzkoušet virtuální realitu, zábavu v obrovské Nintendo zóně či hry na nejnovějších strojích Lenovo a dalších herních značkách.

Y Games
Zdroj: Y Games

Kromě toho si můžeš zasportovat i ve speciální fotbalové zóně, kde bude klasická i virtuální verze oblíbeného sportu – fotbal jeden na jednoho a FIFA konzolový obývací pokoj. K akční atmosféře přispěje také laser aréna od Laser Wars. Organizátoři nezapomněli ani na herní novinky, během MSR 22 proběhne i exkluzivní upoutávka slovenské hry Citizen Conflict od studia Qorpo.

Za cenu jednoho lístku si můžeš užít atmosféru e-sportovního mistrovství, vyzkoušet všechny atrakce a vychutnat si prohlídku automobilových novinek. Předprodej lístků je již spuštěn na webu Agrokomplexu, můžeš si vybrat lístek pouze na den nebo i na více.

kup si lístek
Y Games
Zdroj: Y Games

Pokud si chceš event vychutnat ve velkém stylu, organizátoři připravili VIP lístky v limitovaném počtu sta kusů. S tímto lístkem získáš:

  • Vstup na všechny dny akce – Dr. Max mistrovství SR v elektronických sportech 22 (MSR 22) a Autosalon Autoshow,
  • vstup do VIP zóny MSR 22 v hale K,
  • vyhrazené sezení před pódiem na akci MSR 22 v hale M5,
  • eventový balíček – plátěný batoh, láhev z nerezové oceli, energetický nápoj, minerální vodu, slaný snack.

Pro aktuální novinky sleduj oficiální web, Facebook a Instagram eventu.

Domů
Sdílet
Diskuse