Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
13. října 2022 13:46
Čas čtení 1:02

Za OnlyFans do vězení: Singapur poprvé odsoudil tvůrce obsahu k odnětí svobody

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Za OnlyFans do vězení: Singapur poprvé odsoudil tvůrce obsahu k odnětí svobody
Zdroj: Unsplash/Erik Lucatero/volně k užití (ilustrační foto)

Kromě tří týdnů ve vězení musí Titus Low zaplatit pokutu v hodnotě 3000 singapurských dolarů.

Singapurský soud poslal na tři týdny do vězení Tita Lowa, tvůrce obsahu na platformě OnlyFans. Jde o první takový případ odsouzení v asijském městském státě. Posílat obscénní materiály elektronickými prostředky je ve státě nelegální. Informovalo o tom BBC.

Neuposlechl nařízení policistů a s tvorbou obsahu pokračoval

Singapurský soud potrestal Tita Lowa pokutou ve výši 3000 singapurských dolarů, v přepočtu tedy téměř 53 tisíc korun. Kromě toho ho odsoudil ke třem týdnům vězení za to, že neuposlechl nařízení policie a navzdory zákazu se přihlásil ke svému účtu na platformě.

Low byl zatčen v prosinci 2021 poté, co nejmenovaná žena našla jedno z jeho videí s explicitním obsahem v mobilu své dvanáctileté neteře. Dvaadvacetiletému modelovi původně hrozily až tři měsíce vězení. Po podání stížnosti mu policisté zabavili telefon a změnili podrobnosti o jeho účtu OnlyFans. Low ale získal přístup ke svému účtu zpět a pokračoval v nahrávání obsahu. Založil si i druhý účet. Tvorba na OnlyFans prý byla hlavním zdrojem jeho příjmů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený TITUS LOW (@titusslow)

Odborníci se nyní obávají, jaký bude mít rozsudek důsledek pro další tvůrce obsahu na platformě OnlyFans v konzervativní zemi, kterou Singapur je. „Tento případ určitě vytvoří precedens a ostatním uživatelům bude hrozit podobné riziko, pokud budou na OnlyFans působit,“řekl BBC Lowův právník Kirpal Singh. 

12. dubna 2024 11:27 Čas čtení 0:35 Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá

„Úřady vyslaly jasný signál, že jsou připraveny odsoudit ty, kteří sdílejí explicitní materiál nejen na platformě OnlyFans, ale i na dalších internetových platformách,“ uvedl Singh a dodal, že se na něj v letošním roce obrátili i další tvůrci obsahu na OnlyFans, kteří se obávají potenciální trestní odpovědnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse