Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2022 21:30
Čas čtení 2:42
Martin Adam Pavlík

Na tiskovce Fight Night Challenge létaly pěsti i kopance, musela zasahovat ochranka. Moderovali Végh s Vémolou

Na tiskovce Fight Night Challenge létaly pěsti i kopance, musela zasahovat ochranka. Moderovali Végh s Vémolou
Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík
SPORT FIGHT NIGHT CHALLENGE (FNC)
Uložit Uložené

Byli jsme na tiskové konferenci organizace Fight Night Challenge.

Organizace Fight Night Challenge (FNC) uspořádala ve čtvrtek v 18:00 v bratislavském nákupním centru Nivy tiskovou konferenci, na které promotéři odhalili fanouškům další atraktivní zápasy. Diváci ale viděli také show v podobě drsného trashtalku a roztržky.


Ta se strhla v závěrečné části během vyhroceného staredownu mezi Frayerem Flexkingem a Imrichem „Baronem“ Štefánikem z Farmy 14. Pěsti a kopance naštěstí nikoho nezasáhly, ale při incidentu musela zasahovat ochranka. Konflikt se zopakoval i v zákulisí, protože rozzuřený Baron se znovu rozběhl za raperem a chtěl ho napadnout. 


Tiskovku opět moderoval český Terminátor Karlos Vémola, tentokrát měl však společníka. Byl jím jeho přemožitel Attila Végh, dali si tedy menší moderátorský souboj a po celou dobu se vzájemně popichovali a žertovali. Několikrát zmínili i odvetu zápasu století, o které mluví už léta.

FNC Attila Végh Karlos Vémola
Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík

První ženský duel

Dozvěděli jsme se, že do boxerského ringu se opět vrátí Rytmus, který v FNC zápasil na obou turnajích. Nejprve se ctí prohrál na body v tvrdém duelu s MMA zápasníkem Gáborem Borárosem, následně dominantně porazil dlouholetého rivala Molocha. 


Rytmusova protivníka na třetím turnaji však zatím organizace neoznámila, údajně půjde o zahraničního soupeře, který není známý jako sportovec, ale má blízko k bojovým sportům. 


V brněnské Zoner BobyHall se v každém případě 27. prosince poperou poprvé i ženy, konkrétně dvě populární slovenské zpěvačky. Alessia Capparelli, známá zejména jako Aless, a účastnice Superstar Dominika Mirgová. Jak prozradila Mirgová, s nápadem na tento zápas přišel Attila Végh.

Dominika Mirgová FNC 3
Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík

Na otázku, zda je zápas vyvrcholením jejich dávného „beefu“, odpověděla Mirgová jasně, že se nenechají poštvat médii. Za malou chvíli však Aless s úsměvem řekla: „Všechno je zažehnáno, ale v zápase si na to možná vzpomenu.“


Zároveň přiznala, že to bude považovat za jednorázovou záležitost a neplánuje s boxem pokračovat. Mirgové se ale trénink prý zatím líbí a nevylučuje, že by se v FNC objevila znovu. Aless údajně trénuje na zápas v bratislavské Octagon Fighting Academy, Mirgová zase v trnavském Spartakus Fight Gymu.

Aless FNC 3
Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík

Valihora versus Tresor nebo souboj Davida s Goliášem

Na bojové kartě je doplní další hudebníci, raper Erik Tresor, který si změří síly se známým slovenským bubeníkem Martinem Valihorou. Navzájem si prokázali respekt, přičemž raper prozradil, že Valihora je ve věku jeho otce, ale je přesto stále ve skvělé formě a může jít všem příkladem. 


Tresor ovšem dodal, že půjde na jistotu a bude stoprocentně připraven. Zmínil také konflikt s Flexkingem, což v případě výhry obou hudebníků může znamenat vzájemný zápas na dalším turnaji. Ten bychom určitě všichni rádi viděli.


Koncem roku uvidíme i zápas, který asi nikdo nečekal. Český těžkotonážník Alexander Cverna totiž přijal výzvu v boxu od mnohem zkušenějšího Slováka Michala Zátorského. Ten má však minimálně o 50 kilo méně, jelikož dosud boxoval v lehké váze.

Erik Tresor Martin Valihora FNC 3
Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík

Rozzlobený Sivák a ostrá výměna názorů končící pěstmi

Na tiskovce se objevil i český obr a kickboxerská hvězda Tomáš Hron. V ringu se postaví bývalému šampionovi těžké váhy organizace Oktagon MMA Michalu Martínkovi. Ten se ale do Bratislavy nedostavil, stejně jako další bývalý šampion Oktagonu Tomáš Deák. 

Doporučeno
Na tiskovce Fight Night Challenge létaly urážky, strkanice, ale také bizarní sázky. Zápasníky musela oddělovat ochranka Na tiskovce Fight Night Challenge létaly urážky, strkanice, ale také bizarní sázky. Zápasníky musela oddělovat ochranka 14. dubna 2023 10:00

To pořádně rozzlobilo jeho soupeře z Česka, který na tiskovku přišel. Je jím postojářská legenda a světový šampion v kickboxu Václav Sivák. Prozradil, že Deákova neúčast je neuctivá, protože o akci všichni věděli alespoň měsíc dopředu, a mohl si tak věci zařídit tak, aby se jí mohl zúčastnit.

Václav Sivák FNC 3
Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík

Na konferenci chyběl i Marek Bartl, který se popere s Karlem Ryšavým. Tito dva MMA zápasníci si už jednou síly změřili v domácím Oktagonu, přičemž vítězně odcházel z klece Ryšavý. 


V závěrečné části se za jeden stůl posadili úhlavní nepřátelé Frayer Flexking a Baron z aktuální Farmy 14. Netrvalo dlouho, než raper spustil spršku nepříjemných urážek a posměšků, čímž se publikum dobře bavilo.

FNC 3
Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík

Zatímco Flexking působil klidnějším dojmem, bylo vidět, že Baron na podobný střet nebyl připraven a že ho rozhodil. Nekonečnou slovní přestřelku musel ukončit zvýšením hlasu až Attila Végh.


Když je však následně pozval na pódium, začaly opět padat hrubé vulgarismy a nakonec se do sebe oba pustili. Přestože létaly pěsti i kopance, nikdo se nezranil a ochranka vše včas zachránila a situaci uklidnila.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fight Night Challenge 🥊 FNC (@fightnightchallenge)

Domů
Sdílet
Diskuse