Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2022 16:00
Čas čtení 1:15
Richard Balog

Spolupráce mezi Gucci a Palace Skateboards je realitou. V nabídce najdeš fotbalové dresy, zvonové džíny, beranici i motorku

Spolupráce mezi Gucci a Palace Skateboards je realitou. V nabídce najdeš fotbalové dresy, zvonové džíny, beranici i motorku
Zdroj: Gucci
MÓDA GUCCI
Uložit Uložené

Jednotlivé návrhy jsou prací Alessandra Micheleho a spoluzakladatelů streetwearové značky Lva Tanjua a Garetha Skewise.

Spolupráce mezi módním domem Gucci a značkou Palace Skateboards je realitou. Speciální spojení návrháře Alessandra Micheleho se spoluzakladateli londýnské streetwearové ikony Lvem Tanjuem a Garethem Skewisem je setkáním dvou odlišných světů, které spojují prvky luxusní módy s jedinečnou atmosférou z prostředí skateboardingu.

Pro značku Palace Skateboards jde pravděpodobně o největší událost v historii, i když v minulosti představila kolekce se značkami jako Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Moschino či Arc'teryx. 

Kampaň je plná známých tváří včetně skateboardového jezdce Luciena Clarka, ale i mimozemšťanů a animovaných postav – podobně jako v případě předchozích kolekcí módního domu Gucci.

GucciGucciGucciGucci
Zobrazit galerii
(12)

Komplexní sortiment kolekce je popsaný sloganem „Víc Gucci než samotné Gucci“ a nabízí převážně unisex modely s nádechem období ze začátku tisíciletí. Síla loga, monogramu GG a motivu Triferg od společnosti Palace Skateboards proniká do velké části produktů, díky čemuž jsou návrhy velmi snadno identifikovatelné.

Doporučeno
KVÍZ: Opravdu se vyznáš v módě? Ověř si to v testu ikonických kabelek luxusních značek KVÍZ: Opravdu se vyznáš v módě? Ověř si to v testu ikonických kabelek luxusních značek 13. února 2024 8:00

Kromě klasických ready-to-wear modelů, jako jsou zvonové džíny, vzorované košile, kožené bundy, mikiny nebo zimní čepice, posunuly obě strany debutovou společnou kolekci o úroveň výš, a to díky referencím, které může poskytnout jen Palace Skateboards. Na mysli máme především upravený motocykl Moto Guzzi V7, ale také trezor GG-P Supreme či hedvábné polštáře s grafickými potisky. 

Vynechat nemůžeme ani fotbalové dresy s límci v retro stylu z 80. let, beranice, elegantní kožené mokasíny ve více barevných provedeních, minisukně a podprsenky s monogramem GG nebo sérii doplňků v podobě zavazadel a tašek. 

Jednotlivé produkty ze společné kolekce značek Gucci a Palace Skateboards budou dostupné 21. října v online obchodu Gucci Vault a v kamenných obchodech britského výrobce. Seznam najdeš na webové stránce. Je více než pravděpodobné, že všechny návrhy budou vyprodány během několika minut od uvedení do prodeje a reselleři je budou nabízet s několikanásobnou přirážkou. 

Níže najdeš doprovodné video od režiséra Maxe Siedentopfa, který vsadil na kombinaci reality s neočekávanými a překvapivými momenty v doprovodu skladby Out of Space od The Prodigy z roku 1992.

Domů
Sdílet
Diskuse