Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. října 2022 19:06
Čas čtení 0:48
Radim Šlechta

Drake na dresech Barcelony. Klub nastoupí do El Clásica se speciálními dresy s logem rappera

Drake na dresech Barcelony. Klub nastoupí do El Clásica se speciálními dresy s logem rappera
Zdroj: FC Barcelona
NEWS DRAKE FOTBAL
Uložit Uložené

Klub chce umístněním rapperova loga na své dresy oslavit jeho úspěch na Spotify.

Barcelona na zápase proti Realu Madrid oslaví úspěch rappera Drakea. Do nedělního derby s Realem Madrid si oblékne dresy, na kterém je rapperovo logo sovy. Drake je prvním umělcem, který na Spotify dosáhl padesáti miliard streamů. Slavný fotbalový klub o tom informoval na svých sociálních sítích.

Drake je v současnosti jedním z nejpopulárnějších rapperů. Svědčí o tom také jeho rekordní čísla na streamovací platformě Spotify, kde jako první nasbíral 50 miliard streamů na svých skladbách. Spotify to oslaví tím, že na dresy Barcelony místo svého vlastního loga umístí právě logo slavného rappera.

Oslava jeho úspěchu souvisí s kampaní „spojujeme hudbu a fotbal“, na které Barcelona a Spotify spolupracují. „Naše spojenectví se společností Spotify přesahuje rámec pouhého obchodního vztahu. Jde o strategický vztah, jehož prostřednictvím se snažíme spojit dva světy, které dokáží vzbudit emoce, a to hudbu a fotbal,“ uvedl Juli Guiu, viceprezident marketingu Barcelony.

Doporučeno
Tohle je jasný smash! Drake vydal nové album For All The Dogs, ve kterém mává Československu Tohle je jasný smash! Drake vydal nové album For All The Dogs, ve kterém mává Československu 6. října 2023 16:00

Drake je momentálně prvním umělcem, který se na dresech některého fotbalového klubu umístil. Kanadský rapper se ke svému úspěchu na Instagramu vyjádřil slovy: „Nemůžu uvěřit, že se to vůbec děje, ale je to skutečnost!“

Domů
Sdílet
Diskuse