Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jana Chovancová
16. října 2022 8:36
Čas čtení 0:41

Newyorský kandidát do Kongresu zveřejnil svoji sexuální nahrávku. Podporuje tím prý volební program

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Newyorský kandidát do Kongresu zveřejnil svoji sexuální nahrávku. Podporuje tím prý volební program
Zdroj: Pixabay/StockSnap/volně k užití (ilustrační foto)
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Na své webové stránce kampaně se popisuje jako liberální nezávislý kandidát, který není ženatý, nemá děti, není v celibátu a je ateista.

Kandidát do amerického Kongresu Mike Itkis se snažil své voliče ohromit neobvyklým způsobem. Zveřejnil své sexuální video. Informoval o tom Huffington Post a Complex.

Mike Itkis kandiduje jako poslanec „třetí strany“ (znamená to, že není kandidátem žádné ze dvou hlavních stran). Ve svém programu zdůrazňuje sexuální pozitivitu jako jednu z klíčových otázek a podporuje legalizaci sexuální práce.

13. října 2022 6:00 Čas čtení 10:05 Sexbyznys v Česku: Prostituce oficiálně neexistuje. S relevantní úpravou legislativy přichází pouze Piráti Sexbyznys v Česku: Prostituce oficiálně neexistuje. S relevantní úpravou legislativy přichází pouze Piráti

Aby Itkis dokázal, že činy jsou více než slova, rozhodl se úplně odhalit. Natočil a na populární pornostránce zveřejnil sexuální nahrávku s hvězdou filmů pro dospělé Nicole Sage. Tvrdí, že tím chtěl jen zahájit konverzaci.

„Pokud bych o tom jen mluvil, neprokázalo by to moji angažovanost v této problematice. A to, že jsem to skutečně udělal, byla obrovská zkušenost,“ řekl Itkis. Na své webové stránce popisuje sám sebe jako liberálního nezávislého kandidáta, který není ženatý, nemá děti, není v celibátu a je ateista.

10. října 2022 6:00 Čas čtení 12:02 Český sexbyznys tvoří z většiny sociálně motivovaná prostituce. Legalizace zatím není možná, míní odbornice Český sexbyznys tvoří z většiny sociálně motivovaná prostituce. Legalizace zatím není možná, míní odbornice
Domů
Sdílet
Diskuse