Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Radim Šlechta
21. října 2022 v 13:46
Čas čtení 0:52

Nehoda u Cehnic: Tragédie si vyžádala lidský život

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Nehoda u Cehnic: Tragédie si vyžádala lidský život
Zdroj: ZZS Jihočeského kraje

Další dvě osoby byly zraněny.

Tragická dopravní nehoda na Strakonicku si vyžádala jeden život a vážná zranění. Při střetu tří osobních aut zemřel řidič jednoho vozu, zranili se další dva lidé. Příčinu tragické nehody momentálně vyšetřují policisté. Komunikace na trase Vodňany–Strakonice u Cehnic je uzavřena. Policisté o tom informují na sociálních sítích.

„Policisté vyšetřují tragickou dopravní nehodu na trase Vodňany–Strakonice u Cehnic. Při střetu tří osobních vozidel zemřel řidič jednoho vozu a hlášena jsou i další dvě zranění. Komunikace je kompletně uzavřena, řiďte se pokyny policistů na objížďkách,“ píší policisté.

„Jednomu z mužů jsme museli poskytnout akutní přednemocniční péči včetně podpory oběhu a směřoval do traumacentra. Třetí muž vyvázl s lehčími poraněními,“ píše na Twitteru záchranná služba Jihočeského kraje.

Na místě zasahují také hasiči, snaží se odklidit následky škody a co nejdříve připravit komunikaci k dalšímu používání.

Domů
Sdílet
Diskuse