Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
28. října 2022 9:14
Čas čtení 1:06

Hvězdu fotbalového Arsenalu pobodal útočník v obchodním centru

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Hvězdu fotbalového Arsenalu pobodal útočník v obchodním centru
Zdroj: James Williamson - AMA/Getty Images

Španělský fotbalista na hostování v italské Monze utrpěl bodné zranění.

Hráč londýnského Arsenalu na hostování v italské Monze, Španěl Pablo Marí, byl ve čtvrtek pobodán. Informoval o tom jeho mateřský klub. Během útoku nožem ve městě Assago na severu země zemřel jeden člověk a minimálně pět dalších bylo zraněno, z nichž několik z nich vážně. Útočit měl šestačtyřicetiletý muž s psychickými problémy. Marí by podle BBC neměl být v ohrožení života.

27. října 2022 23:00 Čas čtení 2:32 SK Slavia Praha vybojovala proti FC Ballkani těsné vítězství 0:1. Prosadil se Lingr SK Slavia Praha vybojovala proti FC Ballkani těsné vítězství 0:1. Prosadil se Lingr

Útoku podle médií podlehl třicetiletý prodavač supermarketu Carrefour, ve kterém se incident stal. Na svědomí jej měl šestačtyřicetiletý muž s psychickými problémy, jenž útočil nožem, který našel v sortimentu obchodu. Policii ho předali zákazníci obchodu, ta jej následně zadržela a vzala do vazby.

Devětadvacetiletý obránce byl zrovna na nákupech se svou manželkou a malým synem, když ho útočník bodnul do zad. Podle jeho agenta Artura Canalese byl však po útoku při vědomí a žádné důležité orgány poškozeny neměl. 

„Syna měl v košíku a ženu hned vedle sebe. Ničeho si nevšiml do té doby, dokud neucítil něco hodně bolestivého v zádech. Jednalo se o nůž útočníka. Naneštěstí viděl také to, jak útočník někoho bodl do krku. Byl svědkem všeho, co se stalo, což nebyl hezký pohled,“ uvedl k situaci výkonný ředitel fotbalového celku Monza Adriano Galliani.

Španělský obránce hostuje v týmu nováčka Serie A z Monzy prvním rokem a v posledních zápasech byl jedním z pilířů základní sestavy. Minulou sezónu byl hráč Arsenalu propůjčen do severoitalského Udinese. Kromě Arsenalu taktéž působil v brazilském Flamengu, španělské La Coruni a Gironě nebo nizozemské Bredě.

Domů
Sdílet
Diskuse