Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2022 8:30
Čas čtení 4:20
Vojtěch Vanda

To nejzajímavější z mladých rapových vod. Poslechni si novinky fresh rapperů

To nejzajímavější z mladých rapových vod. Poslechni si novinky fresh rapperů
Zdroj: Veronika Voborská/se svolením
HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP FRESH RELEASE RAP
Uložit Uložené

Shrnujeme nové věci od fresh interpretů v posledních týdnech.

Rapové novinky, alternativa, hudba. FRESH RELEASE nabízí to nejzajímavější z mladých rapových vod, čehož by sis možná v záplavě novinek nemusel či nemusela všimnout. My jsme tu proto, aby se to nestalo.

Byla by totiž škoda přijít zejména o novinku od Totally Nothina, jenž chystá novou desku. Také jsme ale přidali novinku od slovenského interpreta, jednu instrumentální záležitost, comeback z Ameriky nebo úplně novou a neobjevenou tvář na konec. Nezdržujme tedy a pusťme se do poslechu.

Doporučeno
FRESH RELEASE: Yann Roses chce být tvým psem. Vrací se blanc s Brabičkem i Dreamdivenboy FRESH RELEASE: Yann Roses chce být tvým psem. Vrací se blanc s Brabičkem i Dreamdivenboy 19. října 2022 10:00

Totally Nothin feat. Hey Yendo – Hey Wake Up

Vstávat a cvičit, vyzývají Totally Nothin a tvář stále častěji se objevující v uších domácích konzumentů rapové muziky – Hey Yendo. Jejich společný klip Hey Wake Up má být jedním z největších taháků připravovaného alba od Totallyho s názvem Noční můry, které už má venku playlist i cover, nicméně jeho obsah uslyšíme až 24. listopadu.

Co si z klipu vzít? Na lince emo-trapu spojené s rave muzikou od zlínského rainera surfují zmatený Totally bojující se svými démony v klubu a Yendo v přestrojení za novináře Raoula Duka z filmu Strach a hnus v Las Vegas, jehož ztvárnil Johnny Depp. Pokud si pamatuješ na dění tohoto filmu, asi se dokážeš ztotožnit s tvrzením, že oba umělci si v klipu zažívají podobný „trip“.

Prožitky se stupňují s přibývajícími minutami, kdy dokonce oběma rapperům zmutuje hlas do čipmankovského jekotu, přičemž instrumentál a jeho rytmika také naberou na obrátkách. Zatímco se dvě mladé ženy líbají před kamerou a Totally se škrtí šňůrou od mikrofonu, společnost se náramně baví. Beat následně přejde do dubstepové polohy. Při krizi, jakožto vyvrcholení konfliktu, padá opona.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš české hory na slepé mapě? KVÍZ: Poznáš české hory na slepé mapě? 17. dubna 2024 12:00

Dojem šílenosti možná trochu kazí nemastné a neslané záběry, v nichž jsou oba umělci zachyceni u červené zdi v evidentně pronajatém klubu, zbytek je však vcelku vkusným teaserem k nadcházející placce, které jistě dáme poslech.

Domů
Sdílet
Diskuse