Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eduard Starkbauer TASR
5. listopadu 2022 10:24
Čas čtení 0:39

Ženu ze Švýcarska třikrát srazilo vlastní auto. Ve vážném stavu byla hospitalizována

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Ženu ze Švýcarska třikrát srazilo vlastní auto. Ve vážném stavu byla hospitalizována
Zdroj: Unsplash/Anne Nygård/volně k užití (ilustrační foto)

Vážná a kuriózní nehoda zároveň se udála ve městě St. Gallen.

Ženu ve švýcarském městě St. Gallen srazilo vlastní auto. Nebylo by na tom nic zvláštního, kdyby se to nestalo hned třikrát v rychlém sledu. S vážnými zraněními ji museli hospitalizovat. O kuriózní nehodě informuje TASR s odvoláním na švýcarskou policii. 


Pětačtyřicetiletá žena vystoupila z auta pravděpodobně proto, že si chtěla něco vzít ze zavazadlového prostoru. Motor automobilu však nechala běžet a nezatáhla ruční brzdu. Jelikož auto právě stálo v mírném kopci, začalo samovolně couvat.

Ženě se ho nepodařilo zastavit, spadla na zem a auto po ní přejelo poprvé. Následně automobil narazil do dalšího vozidla, odrazil se do opačného směru a ženu přejel podruhé. Auto nakonec nadjelo do obrubníku, odrazilo se opět směrem k ženě, přejelo po ní potřetí, až se nakonec zastavilo u dřevěného plotu.

Žena se nachází v nemocnici ve vážném stavu.

Domů
Sdílet
Diskuse