Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. listopadu 2022 18:00
Čas čtení 4:52
Martin Adam Pavlík

Zakázané ovoce, Zlatokopky, Anakonda či Cela. Toto jsou nejlepší filmy Jennifer Lopez (Žebříček)

Zakázané ovoce, Zlatokopky, Anakonda či Cela. Toto jsou nejlepší filmy Jennifer Lopez (Žebříček)
Zdroj: Columbia/Sony
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Americkou herečku brzy uvidíme v akčním thrilleru od Netflixu The Mother.

Možná ji znáš zejména jako popovou zpěvačku či tanečnici, ve skutečnosti se však proslavila nejdříve na stříbrném plátně jako herečka. Dnes má na kontě dvě nominace na cenu Grammy a dvě nominace na Zlatý glóbus.

Mnohem více nominací má na nechvalně známé ocenění Zlatá malina v kategorii nejhorší herečka. Cenu jednou také získala, a to za film Gigli (2003), ve kterém si zahrála se svým nynějším manželem Benem Affleckem.

Je pravda, že Jennifer Lopez nepatří mezi áčkové herečky, které září v těch nejlepších či nejúspěšnějších filmech, ale během bohaté kariéry vícekrát přesvědčivě ukázala svůj talent. Pojďme si jej proto připomenout. Tady je výběr jejích nejlepších filmů.

jennifer lopez, ben affleck
Zdroj: Google/Gigli

10. Anaconda (režie: Luis Llosa, 1997)

Kde si můžeš film pustit: Amazon Prime Video
Délka filmu: 89 minut
Hodnocení na RT: 4 z 10

Nejde sice o strhující velkofilm, ale Anaconda má překvapivě napínavé momenty a místy je skutečně zábavná. Nemluvě o bizarním hereckém složení, které okoření poměrně jednoduchý příběh. Kromě Jennifer Lopez se zde představili i Ice Cube, Owen Wilson, Danny Trejo či démonický Jon Voight, který ztvárňuje hlavního padoucha, pokud nepočítáme obrovského vraždícího hada.


Dobrodružně hororový thriller se zaměřuje na partu odvážných dokumentaristů, kteří se vydávají do amazonského pralesa najít indiánský kmen Širašama. Místo toho se však ocitnou uvězněni v pasti s fanatickým psychopatickým lovcem a několikametrovým monstrem, které láme kosti a žere lidi v celku.

9. Angel Eyes (režie: Luis Mandoki, 2001)

Kde si můžeš film pustit: Netflix
Délka filmu: 97 minut
Hodnocení na RT: 4,5 z 10

Pokud máš rád jemně záhadné romantické thrillery s více dějovými zvraty, u Angel Eyes si přijdeš na své. Lopez zde ztvárnila nekompromisní a drsnou policistku Sharon, která se zamiluje do tajemného cizince Catche (James Caviezel). Ten při autohavárii přijde o rodinu a později jí zachrání život před nebezpečnými gangstery.


Vztah plný tajemství však nevěstí nikdy nic dobrého, a tak se vše komplikuje a zamotává, až dojde nutně k hodině pravdy. Nenápadná jednohubka, která neurazí, ale ani nenadchne. Lopez je zde však skvělá a posouvá snímek kvalitativně na vyšší úroveň, stejně jako charismatický Caviezel.

8. Shall We Dance (režie: Peter Chelsom, 2004)

Kde si můžeš film pustit: Amazon Prime Video
Délka filmu: 100 minut
Hodnocení na RT: 5,7 z 10

Čím skoro vždy končí mužská krize středního věku? Milostným trojúhelníkem. A kdo může konkurovat Susan Sarandon, ne-li zrovna mnohem mladší Jennifer Lopez, ke které chodí její manžel (Richard Gere) na hodiny tance? Shall We Dance je dramatem, ve kterém mohla Lopez naplno využít i jiné dovednosti než herecké a je vidět, že si to užila.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 124509 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse