Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tereza Patočková ČTK
14. listopadu 2022 8:08
Čas čtení 0:43

V Horních Počernicích vykolejil vagon, vlaky do centra Prahy nejezdí

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V Horních Počernicích vykolejil vagon, vlaky do centra Prahy nejezdí
Zdroj: České dráhy/propagační materiál

Podle webu Českých drah je zastaven provoz směrem na pražské hlavní i Masarykovo nádraží. Dráhy předpokládají obnovení dopravy kolem 16:00.

Ve stanici Praha –⁠ Horní Počernice dnes po půlnoci vykolejil vagon nákladního vlaku. Nikdo není zraněný. Na Twitteru o tom informovala Správa železnic. Podle webu Českých drah je zastaven provoz směrem na pražské hlavní i Masarykovo nádraží. Dráhy předpokládají obnovení dopravy kolem 16:00.

Cestující mohou využít pražskou hromadnou dopravu, kolem 06:00 také začaly jezdit náhradní autobusy z Horních Počernic ke stanici metra Černý Most. Nehoda se stala před 00:30. „Při odjezdu nákladního vlaku ze stanice Horní Počernice došlo k vykolejení vlaku třetím vozem. Událost se obešla bez zranění,“ uvedla Správa železnic.

Věc vyšetřuje Drážní inspekce. „Probíhá zjišťování stavu tratě a rozsahu poškození stanice Praha – Horní Počernice,“ oznámily na webu České dráhy. Podle nich vykolejil vlak jiného dopravce. Ve spojích pražské hromadné dopravy platí vlakové jízdenky z Horních Počernic na hlavní a Masarykovo nádraží. V metru je cestující mohou uplatnit v úsecích Náměstí Republiky – Černý Most a Hlavní nádraží – Letňany.

Domů
Sdílet
Diskuse