Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti TOUS.
22. listopadu 2022 10:00
Čas čtení 1:23
Sponzorovaný obsah

Víc edgy už to nejde: Šperky TOUS jsou zpět v Česku s novým sloganem a odvážnou kolekcí

Víc edgy už to nejde: Šperky TOUS jsou zpět v Česku s novým sloganem a odvážnou kolekcí
Zdroj: Refresher/David Marcin
MÓDA MÓDA ŠPERKY A DOPLŇKY
Uložit Uložené

Máme dobrou zprávu pro všechny, kteří si zamilovali šperky s ikonickým medvídkem.

Španělská značka šperků a módních doplňků TOUS se po dvouleté odmlce vrací v plném nasazení zpět do Česka. Na trh vstupuje s omlazenou identitou, která svou hravostí zaujme především mladou generaci. Velký návrat oznámila launch eventem, kde kromě typicky minimalistických šperků představila novou statement kolekci, která dokonale podtrhne i tu nejvíc edgy osobnost.

Víc edgy už to nejde

Boom značky TOUS na českém trhu se ti možná podařilo zaznamenat před pár lety v souvislosti se šperky ve tvaru medvídků. Společnost původem ze Španělska ale vznikla už v roce 1920, kdy se prosadila především díky svým hodinkám. V současnosti její sortiment čítá celou řadu ikonických šperků, kabelky i vůně a je dostupný ve 46 zemích světa. Tento rok se se svými ikonickými medvídky vrací v plné parádě ovládnout aktuální trendy v Česku.

tous
Zdroj: Refresher/David Marcin

Návrat v novém kabátě oznámila značka na launch eventu v Praze 16. 11. 2022, kde si hosté mohli novou a neotřelou vizáž vyzkoušet doslova na vlastní kůži. Součástí akce byl kromě piercing koutku i stánek, kde si mohli nechat profesionály aplikovat drahokam na zub. Mezi hosty se objevili jak ambasadoři značky, tak osobnosti české mediální scény ve svých nejodvážnějších outfitech.

toustoustoustous
Zobrazit galerii
(24)

Šperky jako statement

Nová edgy identita značky TOUS je založená na hodnotách odvahy, hravosti a kreativity. V souladu s tím značka přichází i s vizuálně jedinečnými kolekcemi. Kromě klasických minimalistických šperků lze v portfoliu nově najít i odvážnější statement kousky. Poselstvím kolekce je vystihnout myšlenku sebevyjádření, které je pro dnešní mladou generaci velmi důležité.

„Naším cílem je vyrábět produkty, které dokážou podtrhnout jedinečnou osobnost každého z nás. Děláme vše pro to, abychom vytvářeli svět plný radosti a naše šperky umožnily každému být naplno sám sebou,“ říká Magdalena Siegal, marketingová manažerka značky.

nakupuj šperky tous
tous
Zdroj: Refresher/David Marcin

Omlazení se dočkalo i logo s ikonickým medvídkem. Nová verze přináší značce svěží nádech, ale stále ctí stejné hodnoty. Robustní zakulacená písmena v sobě nesou hravou jemnost, kterou téměř tři desetiletí znázorňoval právě medvídek. Ale ani o toho nepřijdeme, nadále zůstává ozdobou a poznávacím znamením šperků TOUS.

Značka na českém trhu zatím neplánuje kamenné prodejny. Všechny zmíněné produkty můžeš koupit online na www.tous.com/cz.

tous
Zdroj: Refresher/David Marcin
Domů
Sdílet
Diskuse