Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tereza Patočková
16. listopadu 2022 15:49
Čas čtení 0:40

Nová aplikace umělé inteligence ti vylepší fotky na LinkedIn nebo Tinder

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Nová aplikace umělé inteligence ti vylepší fotky na LinkedIn nebo Tinder
Zdroj: Apple

Aplikace z tebe dokáže udělat kohokoliv, kým zrovna potřebuješ být. Balíček „LinkedIn“ vygeneruje fotografie v obleku nebo pracovním oděvu, zatímco nastavení „Tinder” slibuje, že budeš vypadat nejlíp, jak jsi kdy vypadal.

Trend, který se už nějakou dobu točí kolem generování obrázků a fotek umělou inteligencí, vstoupil do další fáze: vytváření falešných profilových fotek, díky kterým vypadáš dobře na seznamkách a sociálních sítích. O spuštění aplikace PhotoAI informoval server Vice

Aplikace za 19 dolarů si vezme 12–⁠20 tvých obyčejných a špatně nasvícených fotek nebo selfíček a vytvoří z nich série falešných fotografií speciálně přizpůsobených stylu nebo platformě, kterou si vybereš.

Aplikace z tebe dokáže udělat kohokoliv, kým zrovna potřebuješ být. Balíček „LinkedIn” vygeneruje fotografie v obleku nebo pracovním oděvu. Nastavení „Tinder“ zase slibuje, že na fotkách budeš vypadat nejlíp, jak jsi kdy vypadal nebo vypadala. Což může být v pojetí AI třeba algoritmicky vylepšený frajírek se slunečními brýlemi.

K dispozici jsou také možnosti, které generují umělecké polaroidy, fotí tě do memů nebo vytvářejí hyperstylizované portréty, které kopírují estetiku populárních umělců. Po odeslání fotografií stránka slibuje, že výsledky vrátí do 12 hodin. Model umělé inteligence použitý k vygenerování fotografií je podle zásad ochrany osobních údajů webu po sedmi dnech také smazán.

Domů
Sdílet
Diskuse