Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
17. listopadu 2022 18:18
Čas čtení 0:38

Video: Slůně přerušilo reportáž, reportérovi strčilo chobot do obličeje

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Video: Slůně přerušilo reportáž, reportérovi strčilo chobot do obličeje
Zdroj: Unsplash/Bas de Korte/volně k použití

Reportér Alvin Kaunda vzpomíná na incident se slůnětem s úsměvem.

Keňský reportér Alvin Kaunda natáčel pro KBC reportáž z parku Sheldrick Wildlife Trust v Nairobi, když k němu přistoupilo malé slůně a začalo jej obtěžovat. Nejdřív chobotem mapovalo jeho záda, ale pak se rozhodlo, že si celou pozornost ukradne pro sebe. Reportérovi strčilo chobot přímo do obličeje, informují ABC News a Giphy.

17. listopadu 2022 13:53 Čas čtení 1:01 Ruští vojáci si našli novou „zábavu“. Popravují zvířata a jejich těla věší na stromy, tvrdí ukrajinské ministerstvo obrany Ruští vojáci si našli novou „zábavu“. Popravují zvířata a jejich těla věší na stromy, tvrdí ukrajinské ministerstvo obrany

Reportér Alvin Kaunda ze stanice KBC natáčel reportáž z parku Sheldrick Wildlife Trust v keňském Nairobi. Ve chvíli, kdy hovořil o vlivu člověka na životní prostředí, k němu přistoupilo slůně a začalo si uzurpovat pozornost.

Reportérovi nejprve mapovalo chobotem záda. „Nejprve jsem ucítil sloní chobot na svých zádech, ale rozhodl jsem se pokračovat, protože jsme na kameru natáčeli desátý záběr a nehodlal jsem se nechat ničím zastavit,“ popsal Kaunda.

Ani slůně se však očividně nenechalo zastavit a reportérovi strčilo chobot přímo do obličeje. „Slůně mi strčilo chobot do obličeje,“ popsal s úsměvem reportér. „Věděl jsem, že uvidím slony, ale netušil jsem, že mě k nim pustí tak blízko,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse