Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
19. listopadu 2022 15:26
Čas čtení 0:51

V Římě možná řádí sériový vrah. V luxusní čtvrti byla nalezena těla tří ubodaných žen

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V Římě možná řádí sériový vrah. V luxusní čtvrti byla nalezena těla tří ubodaných žen
Zdroj: Unsplash/Andrea Ferrario/volně k užití

Zdroj z římské policie uvedl, že vyšetřovatelé pracují s verzí, že ženy zavraždila stejná osoba, a je tak možné, že pátrají po sériovém vrahovi.

Římská policie pátrá po možném sériovém vrahovi poté, co byla ve dvou bytech v luxusní čtvrti Prati nalezena těla tří žen. Dvě z žen, obě sexuální pracovnice čínské národnosti ve věku 40 až 50 let, byly nalezeny ubodané v bytě na ulici Via Augusto Riboty. Informovaly o tom deníky The Guardian a La Repubblica

Tělo první z žen našel vrátný domu ve čtvrtek ráno na prahu jednoho z bytů. Druhá ze zesnulých žen ležela uvnitř. Tělo Kolumbijky, identifikované jako Marta Castano Torres, rovněž sexuální pracovnice, která byla ubodána, našla její sestra ve sklepním bytě v nedaleké ulici.

17. listopadu 2022 16:01 Čas čtení 0:53 Otec Jeffreyho Dahmera věděl, že s jeho synem není něco v pořádku Otec Jeffreyho Dahmera věděl, že s jeho synem není něco v pořádku

Na tělech Číňanek, které zatím nebyly identifikovány, byly nalezeny bodné rány na krku, hrudníku a zádech. Zdroj z římské policie uvedl, že vyšetřovatelé pracují s verzí, že ženy zavraždila stejná osoba, a je tak možné, že pátrají po sériovém vrahovi.

Pětašedesátiletá Torres, která podle italského tisku pracovala jako sexuální pracovnice, aby finančně podpořila svou dceru, byla pravděpodobně zabita dříve než další dvě oběti.

K vraždám došlo několik set metrů od italského nejvyššího soudu, v elegantní čtvrti, kde v posledních letech došlo k nárůstu zločineckých sítí provozujících prostituci z bytů.

Vraždy vyvolaly požadavky po tom, aby se prostituce v Itálii stala regulovaným povoláním, které by chránilo sexuální pracovnice. Itálie povoluje pouliční prostituci, ale organizovaná prostituce a nevěstince jsou nezákonné.

Domů
Sdílet
Diskuse