Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Radim Šlechta
21. listopadu 2022 10:44
Čas čtení 1:08

Herec z Power Rangers nejspíše spáchal sebevraždu. Bylo mu 49 let

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Herec z Power Rangers nejspíše spáchal sebevraždu. Bylo mu 49 let
Zdroj: Nickelodeon/propagační materiál

Odešel zelený „strážce vesmíru“. Jason David Frank zemřel v devětačtyřiceti letech.

Jason David Frank zemřel v devětačtyřiceti letech. Herec, kterého si můžeš pamatovat ze seriálu Power Rangers, pravděpodobně spáchal sebevraždu. Informuje o tom server CNN.

Jason David Frank hrál Tommyho Olivera, zeleného „strážce vesmíru“. Populární seriál z devadesátých let se dočkal ještě řady adaptací, v nichž se Frank také objevil. Naposledy pracoval na filmu Legend of the White Dragon, kde se objevil i zbytek sestavy původního seriálu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Yoshiyuki Suanino (@pinksnowangel)

Práce na Power Rangers se postupně přenesla i do jeho soukromého života. Frank byl nadšený do bojových sportů. Na profesionální úrovni trénoval MMA a byl velmi zdatný v taekwondu, Muay Thai, judu nebo brazilském jiu-jitsu. Jako zápasník působil od roku 2008 do roku 2010.

Pokud tě trápí myšlenky, že bys mohl*a sám*a sobě nebo ostatním lidem ublížit, kontaktuj Linku bezpečí na čísle 116 111. Můžeš využít i možnosti chatu denně mezi 9–13 h a 15–19 h. Vše je anonymní. 

Jestli se ti nepodaří dovolat, zkus zavolat za chvíli znovu. Je možné, že zrovna pomáhají někomu, kdo se dovolal před tebou. 

Pokud tě trápí myšlenky na sebevraždu, můžeš využít i Linku první psychické pomoci na čísle 116 123.

Frankova rodina poprosila o respektování soukromí a k hercově smrti se nevyjádřila. Jeho kolega Walter Jones, který si zahrál „černého rangera“, pro server TMZ řekl: „(Frank) byl inspirací pro mnoho lidí, jeho přítomnost nám bude chybět. Je smutné ztratit dalšího člena rodiny Power Rangers. Jason byl velký vtipálek se skvělým smyslem pro humor. Zároveň ale uměl naslouchat a byl tu pro nás, když jsme potřebovali. Modlím se za jeho rodinu a všechny, kterým bude chybět.“

Ze zmíněné „rodiny“ Power Rangers dříve odešla i herečka Thuy Trang, která zemřela při autonehodě v roce 2001.

Domů
Sdílet
Diskuse