Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2022 11:30
Čas čtení 0:57
refresher team

Spouštíme REFRESHER News – zprávy moderní generace

REFRESHER
Uložit Uložené

Přečti si, jaké změny chystáme.

REFRESHER je již více než dekádu zdrojem inspirace pro lidi na Slovensku a posledních pět let i v Česku. Píšeme o trendech, o kterých budou jiní mluvit až zítra, a pomohli jsme nastartovat kariéru mnoha známým osobnostem. Spolupracujeme se značkami a podílíme se na tvorbě akcí, které máte rádi.


Poslední roky si všímáme zájmu našich čtenářů a čtenářek o zpravodajský obsah, celospolečenské dění a politiku. Záleží nám na tom, abyste byli nejen informovaní, ale abyste zprávám, kauzám a jiným zpravodajským tématům, která se nás všech týkají, rozuměli. Náročná témata proto vysvětlujeme a klademe důraz na to, aby byla podána jasně a pochopitelně. 


Pro zájem o obojí – zpravodajství a zároveň inspirativní, primární lifestyleový obsah – jsme se rozhodli REFRESHER rozdělit. Vzniká tak nový web REFRESHER News, který bude přinášet výhradně aktuální zprávy. Web s novým vizuálem doplní i příslušné sociální sítě. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER News CZ (@refreshernews.cz)

REFRESHER bude i nadále vytvářet obsah, na který jste u nás zvyklí – novinky o módě, hudbě, gastronomii, ale také zajímavosti z historie či světa technologií a filmů. Nadále budeme otevírat témata, která mohou být pro někoho tabu a vyvolávají ve společnosti rozruch, ale cítíme, že je třeba o nich mluvit. To vše nejen na našem webu, ale také na sociálních sítích. 


Rozdělením původního REFRESHER webu vzniká prostor pro nové formáty i témata, která budeme přinášet v rámci zpravodajství i lifestylu. 


Sleduj REFRESHER News – zprávy moderní generace – na webu news.refresher.cz, Instagramu, YouTube a TikToku.

Domů
Sdílet
Diskuse