Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2022 17:33
Čas čtení 0:56
Radim Šlechta

Tom Holland jako nový Zorro? Antonio Banderas by herci rád předal pochodeň

Tom Holland jako nový Zorro? Antonio Banderas by herci rád předal pochodeň
Zdroj: Sony
NEWS FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Antonio Banderas prozradil, že by si s Hollandem rád zahrál v rámci nového filmu o Zorrovi.

V rozhovoru pro Comicbook se Antonio Banderas nechal slyšet, že by rád předal masku Zorra Tomu Hollandovi. Pokud by jej prý někdo oslovil na další film s maskovaným mstitelem, možnou variantou by pro něj byla právě taková role, kterou ve filmu z roku 2003 ztvárnil Anthony Hopkins. Ten tehdy mladého Banderase trénoval a postupně mu svou úlohu Zorra předal.

„Pokud by mě někdo oslovil, šel bych do toho. Ale chtěl bych někomu předat žezlo tak, jako to udělal Anthony Hopkins, aby se kruh uzavřel,“ prozradil Banderas v rozhovoru pro Comicbook. Tím někým by podle něj mohl být filmový Spider-Man a Nathan Drake z filmové adaptace Uncharted Tom Holland. 

Anketa:
Byl by Tom Holland dobrý Zorro?
No jasně!
Ať radši zůstane Spider-Manem.
No jasně!
62 %
Ať radši zůstane Spider-Manem.
38 %
antonio banderas
Zdroj: Tristar Pictures

„Pracovali jsme spolu na Uncharted a ten člověk je zábavný a energický. Má v sobě takovou jiskru, jestli mi rozumíte,“ popsal Banderas. Těžko ale říct, jestli se nového Zorra vůbec někdy dočkáme. Momentálně se totiž žádná adaptace s Banderasem nechystá. Pracuje se pouze na seriálové verzi Zorra zasazeného do třicátých let 19. století, napsané Carlosem Portelou. Práce na něm začala v červenci.

Další „zorrovské“ adaptace jsou v různých fázích příprav. Mluví se o moderním pojetí hackera Zorra v rámci Zorro 2.0 nebo o seriálu z Disneyho dílen. V roce 2019 přemýšlel nad společným filmem Djanga a Zorra i Quentin Tarantino. S určitou inspirací maskovaného mstitele v podání Antonia Banderase se tak dá spokojit pouze v rámci nového filmu Kocour v botách, v němž Antonio hlavní postavu dabuje.

Tom Holland Spider-man
Zdroj: Marvel Studios
Domů
Sdílet
Diskuse