Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
1. prosince 2022 9:11
Čas čtení 0:38

Policie pátrá po třináctileté Sabině z Jihlavska, nedala o sobě vědět od soboty

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po třináctileté Sabině z Jihlavska, nedala o sobě vědět od soboty
Zdroj: Policie ČR

Jihlavští policisté pátrají po třináctileté dívce.

Třináctiletá Sabina L. byla naposledy viděna v sobotu 26. listopadu ve večerních hodinách v Jihlavě na ulici Komenského. Dosud o sobě nepodala žádnou zprávu a není nijak k zastižení. Oznámení o jejím pohřešování přijali policisté o dva dny později a následně po dívce vyhlásili celostátní pátrání.

Pohřešovaná Sabina je střední postavy a měří přibližně 160 centimetrů. Má hnědé oči a hnědé dlouhé rovné vlasy. Při odchodu na sobě měla bílou bundu s kapucí, černé legíny, šedou mikinu a hnědé tričko. Na nohou měla světlé tenisky.

patrani
Zdroj: Policie ČR

Podle prohlášení na webu Policie ČR ji policisté hledali ve městě, okolí a dalších místech, u kterých se předpokládalo, že by se tam mohla zdržovat. Nelze ovšem vyloučit, že z Jihlavy odcestovala, a může se tak pohybovat kdekoli jinde v ČR.

 

Nyní proto policisté žádají o pomoc veřejnost. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Domů
Sdílet
Diskuse