Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
2. prosince 2022 8:19
Čas čtení 0:40

V Bašce na Frýdecko-Místecku byl zavražděn mladý muž. Policie zadržela podezřelého

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Bašce na Frýdecko-Místecku byl zavražděn mladý muž. Policie zadržela podezřelého
Zdroj: Wikimedia Commons/Kevin.B/volně k použití

K násilnému trestnému činu mělo dojít ve čtvrtek krátce po poledni.

Ve čtvrtek po poledni vyjížděli kriminalisté do obce Baška na Frýdecko-Místecku, kde došlo k vraždě mladého muže. Podezřelého ze spáchání násilného trestného činu Policie ČR zadržela, o čemž také informovala na Twitteru. Podle zjištění serveru Blesk se obětí stal teprve osmnáctiletý varhaník, který hrál v tamním kostele.

2. prosince 2022 7:29 Čas čtení 0:37 ČHMÚ: Pozor na klouzačku. V těchto šesti krajích platí výstraha před náledím ČHMÚ: Pozor na klouzačku. V těchto šesti krajích platí výstraha před náledím

„Policisté v obci na Frýdecko-Místecku prověřují okolnosti násilného trestného činu, při kterém zemřela jedna osoba. Případ si převzali krajští kriminalisté, kteří zjišťují další okolnosti a skutečnosti. Více uvedeme, jakmile to bude možné,“ napsala na Twitteru Policie ČR krátce před šestou večerní.

V osm hodin večer pak policie informovala o tom, že podezřelý ze spáchání násilného trestného činu byl zadržen. „V souvislosti s událostí byla zadržena jedna osoba, se kterou probíhají procesní úkony,“ tweetla. 

Jak zjistil server Blesk, obětí se měl stát teprve osmnáctiletý mladík, který hrál v tamním kostele na varhany. Kdo ho zabil a co bylo jeho motivací, zatím není známo.

Domů
Sdílet
Diskuse