Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
3. prosince 2022 14:59
Čas čtení 0:59

Fast food pod stromeček. Američané soutěží o doživotní jídlo z McDonald's zdarma

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Fast food pod stromeček. Američané soutěží o doživotní jídlo z McDonald's zdarma
Zdroj: McDonald's

Americký fast food McDonald's rozdává doživotní jídlo zdarma.

Od 5. prosince se američtí zákazníci, kteří v aplikaci McDonald's na objednávkách utratí alespoň 1 dolar, zapojí do soutěže o kartu McGold. Tři výherci soutěže získají speciální kartu, díky které budou mít McDonald's doživotně zdarma. A každý z nich získá tři další karty, které bude moci rozdat. O soutěži píše stanice CNN.

Dvě jídla týdně po dobu 50 let

Karta McGold Card existuje již několik let, fastfoodová společnost ji naposledy rozdávala v roce 2018. Není to ale tak, že by výherce mohl chodit do „mekáče“ na jídlo zdarma několikrát denně každý den. Výherce má nárok získat „jen“ dvě jídla týdně zdarma po dobu 50 let. Hodnota karty byla před čtyřmi lety odhadnuta na více než 52 tisíc dolarů (v přepočtu zhruba 1,2 milionu Kč). 

„Naši fanoušci byli fascinováni pověstí o kartě McGold a tím, zda skutečně existuje. A nyní tuto legendu společnosti McDonald's našim fanouškům zpřítomníme tím, že jim dáme ten nejlepší dárek k Vánocům – šanci kartu vyhrát a pak se o přístup k ní podělit se třemi členy své rodiny nebo přáteli,“ řekl pro USA Today ředitel marketingu a zákaznické zkušenosti společnosti McDonald's Tariq Hassan.

McGold údajně vlastní i některé významné osobnosti, včetně Billa Gatese, herce Roba Lowea či republikánského politika Mitta Romneyho. 

Domů
Sdílet
Diskuse