Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
5. prosince 2022 15:19
Čas čtení 1:11

Machine Gun Kelly bude na Rock for People. Má ale beef s jedním z headlinerů

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Machine Gun Kelly bude na Rock for People. Má ale beef s jedním z headlinerů
Zdroj: Rock for People

Organizátoři Rock for People odhalili posledního headlinera festivalu.

Rock for People zveřejnil svého čtvrtého headlinera. Na český hudební festival zavítá Machine Gun Kelly. Jako další hlavní hvězda tak doplňuje Muse, Slipknot a The 1975. Rock for People o tom informoval v rámci adventního kalendáře, v němž každý den představuje jednoho z účinkujících interpretů a kapel.

„Podařil se nám splatit dluh u našich fanoušků z covidového roku 2020, kdy jsme měli Machina Gun Kellyho v lineupu, ale nepodařilo se ho přesunout na letošní ročník jako většinu interpretů,“ říká ředitel festivalu Michal Thomes. „Za ty dva roky tento umělec raketově vyrostl, a proto si u nás vysloužil pozici headlinera a prime time pátečního dne.“

V rámci kalendáře nám už festival představil nejeden zajímavý hudební projekt. Hned na začátku oznámil festival, že do Česka dorazí také Simple Plan. V minulosti organizátoři prozradili, že přijede kapela Billy Talent, Hollywood Undead nebo Nothing But Thieves.

Simple Plan
Zdroj: Rock for People

Přítomnost Machina Gun Kellyho na festivalu je zajímavá nejen z diváckého hlediska. Minulý rok totiž proběhla šarvátka mezi ním a kapelou Slipknot, další z letošních hlavních hvězd. MGK měl kapelu kritizovat na festivalu Riot Fest v Chicagu. Nechal se slyšet, že zpěvák Corey Taylor je zahořklý kvůli nepovedené spolupráci na albu Tickets to My Downfall z roku 2020.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Rock for People (@rockforpeople)

„Víte, za co jsem fakt rád? Že mi není padesát a neběhám po pódiu v masce,“ vyjádřil se tehdy MGK směrem ke Slipknot. Zpěvák Corey Taylor označil toto chování za dětinské. Machine Gun Kelly podle něj ventiluje soukromé záležitosti. Celý konflikt podle něj začal on.

27. března 2024 13:00 Čas čtení 3:05 Festival Pohoda ovládnou Pendulum, Peggy Gou nebo Skepta. Podívej se, kdo další doplní line-up Festival Pohoda ovládnou Pendulum, Peggy Gou nebo Skepta. Podívej se, kdo další doplní line-up

Vstupenky na festival Rock for People pořídíš v síti GoOut. Ze současné edice vstupenek momentálně zbývá posledních 20 %. Pořadatelé po odhalení posledního headlinera nabízí i nákup jednodenních vstupenek. Lístky si můžeš koupit i přes aplikaci Twisto, kde se cena rozdělí na třetiny bez navýšení.

Domů
Sdílet
Diskuse