Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
5. prosince 2022 18:10
Čas čtení 1:07

Jakub Voráček už letos na led nejspíš nenastoupí

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Jakub Voráček už letos na led nejspíš nenastoupí
Zdroj: Getty Images

Letos odehrál pouhých jedenáct zápasů.

Otřes mozku, který utrpěl třetí nejproduktivnější hráč NHL Jakub Voráček, nejspíš hokejistovi zabrání v letošním roce nastoupit na led. Informoval o tom v pondělí na tiskové konferenci v Nationwide Areně. O konci kariéry, o které se během neděle spekulovalo, se ale novinářům nezmínil.

Jakub Voráček na tiskové konferenci oznámil, že šance, že se v letošní sezóně ještě vrátí na led, jsou velmi nízké. Mimo hru je kvůli následkům otřesu mozku. Ten utrpěl na začátku listopadu na utkání Columbusu s Coloradem. Zranění mu momentálně brání v tom, aby letos ještě hrál.

„Samozřejmě se budu snažit o návrat, ale může to být dlouhý proces. Zatím to nevidím tak, že bych v nejbližší době hrál, ale udělám vše, co bude v mých silách, abych se vrátil na led,“ cituje Voráčka reportér týmu Columbus Blue Jackets Jeff Svoboda. Voráček je podle svých slov jinak zdravotně v pořádku.

Třiatřicetiletý hokejista odehrál v letošní sezóně pouhých jedenáct zápasů. Během nich si připsal jeden gól a pět asistencí. Za svou kariéru dle svých slov utrpěl sedm nebo osm otřesů mozku. Uznává ale, že jich mohlo být ještě víc, ale o těch malých se pravděpodobně nedozvěděl.

Domů
Sdílet
Diskuse