Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
5. prosince 2022 v 20:48
Čas čtení 0:37

Nehoda na Chrudimsku připravila o život jednu osobu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nehoda na Chrudimsku připravila o život jednu osobu
Zdroj: Pixabay/dmncwndrlch/volně k užití (ilustrační obrázek)

Dopravní nehoda na Chrudimsku si vyžádala jednu oběť. Další člověk je zraněný.

Dopravní nehoda nedaleko obce Medlešice na Chrudimsku si v pondělních dopoledních hodinách vyžádala jednu oběť. Další osoba se při střetu osobního a nákladního automobilu zranila. Pardubická záchranná služba o tom informuje na Facebooku.

„Tragická dopravní nehoda se udála dnes v dopoledních hodinách nedaleko obce Medlešice. Došlo zde ke střetu osobního a nákladního automobilu. Na místě události zasahovaly dvě posádky ZZSPAK společně s ostatními složkami IZS. Jedna zraněná osoba byla převezena na chirurgické oddělení Chrudimské nemocnice. I přes veškerou snahu záchranářů se již druhému účastníkovi nehody nedalo pomoci,“ popisuje záchranná služba.

U tragické nehody zasahovala záchranka a dobrovolné i profesionální hasičské jednotky krátce po deváté hodině. Podle mluvčí Venduly Horákové došlo k poškození tří vozidel, jednoho osobního auta a dvou nákladních.

„Provedli jsme nejprve průzkum v místě události, dále jsme zajistili vozy proti vzniku požáru a zajistili unikající provozní náplně. K vyproštění tragicky usmrcené osoby nedošlo,“ uvedl nprap. Michal Mrázek, velitel zásahu hasičů z Chrudimi. Příčiny dopravní nehody vyšetřují policisté.

Domů
Sdílet
Diskuse