Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
8. prosince 2022 17:38
Čas čtení 0:49

Policisté z Kroměřížska pátrají po dvou pohřešovaných chlapcích ve věku dvanácti a patnácti let

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policisté z Kroměřížska pátrají po dvou pohřešovaných chlapcích ve věku dvanácti a patnácti let
Zdroj: Policie ČR

Chlapci se nevrátili z vycházky do dětského domova.

Policisté z Kroměřížska pátrají po dvou chlapcích, kteří se nevrátili z vycházky do Dětského domova se školou v Bystřici pod Hostýnem. Dvanáctiletý Gabriel a patnáctiletý Miroslav by podle Policie ČR mohli být na cestě do Zlína. Pokud bys chlapce někde zahlédl*a, zkontaktuj prosím policii na telefonním čísle 158.

8. prosince 2022 15:31 Čas čtení 0:38 Markéta Davidová má medaili! Ve sprintu na Světovém poháru skončila druhá Markéta Davidová má medaili! Ve sprintu na Světovém poháru skončila druhá

„Žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po dvou chlapcích ve věku dvanácti a patnácti let, kteří se nevrátili z vycházky zpět. Děti byly naposledy viděny pracovníky domova v pondělí 5. 12. 2022 v 15 hodin při odchodu na vycházku. Předpokládáme, že se chlapci pohybují spolu. Pravděpodobně směřují do Zlína,“ uvedla tisková mluvčí Simona Kyšnerová.

Teprve dvanáctiletý Gabriel měří zhruba 150 centimetrů, je vysoké štíhlé postavy, má krátké hnědé vlasy a hnědé oči. Na sobě má šedou zimní bundu s kapucí, modré rifle, černé zimní boty a černobílou pletenou čepici. Gabriel hovoří anglicky a je to vůbec poprvé, co utekl z dětského domova.

Jeho kamarádu Miroslavovi je 15 let, měří 170 centimetrů a je vysoké štíhlé postavy. Má krátké hnědé vlasy, modré oči a v levém uchu má náušnici. V době zmizení měl na sobě černobílou bundu a černé tepláky. Miroslav byl v minulosti již jedenáctkrát pohřešovaný. 

Pokud bys chlapce někde zahlédl*a, obrať se prosím na policii na telefonním čísle 158.

Domů
Sdílet
Diskuse