Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
8. prosince 2022 15:31
Čas čtení 0:38

Markéta Davidová má medaili! Ve sprintu na Světovém poháru skončila druhá

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Markéta Davidová má medaili! Ve sprintu na Světovém poháru skončila druhá
Zdroj: Český biatlon/Petr Slavík

Markéta Davidová si v závodu Světového poháru v rakouském Hochfilzenu vyjela stříbro.

Ve čtvrtek 8. prosince se v rakouském Hochfilzenu jel sprint žen na 7,5 kilometru. Česká sportovkyně Markéta Davidová v něm zaválela a na Světovém poháru vybojovala pro Česko první medaili. S jednou chybou na střelnici obsadila druhou příčku, informuje Český olympijský tým na Twitteru

8. prosince 2022 11:33 Čas čtení 0:46 Biatlon na rakouském okruhu dnes odstartuje ženský sprint, Davidová pojede s číslem 8 Biatlon na rakouském okruhu dnes odstartuje ženský sprint, Davidová pojede s číslem 8

Česká biatlonistka Markéta Davidová na stupně vítězů útočila už při úvodní zastávce v Kontiolahti, ale nakonec skončila až dvakrát sedmá. Ve čtvrtek jí to ale jelo jako o život a vybojovala pro Česko první medaili ze Světového poháru.
 
Davidová během sprintu žen na 7,5 kilometru udělala na střelnici jen jednu jedinou chybu. I ta však stačila k tomu, aby jí vítězná Němka Denise Herrmann-Wick ujela o 18,1 vteřiny. Třetí skončila Francouzka Julia Simon.
 
Stříbrná medailistka je v celkovém pořadí Světového poháru se 166 body na 7. místě. První je Julia Simon se 220 body.

Domů
Sdílet
Diskuse