Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
14. prosince 2022 17:27
Čas čtení 0:31

Policie se pochlubila kufrem plným peněz, souvisí s korupční kauzou v EU. Podívej se, jak vypadá 1,5 milionu eur v hotovosti

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Policie se pochlubila kufrem plným peněz, souvisí s korupční kauzou v EU. Podívej se, jak vypadá 1,5 milionu eur v hotovosti
Zdroj: PxHere

Peníze mají souviset s korupční kauzou v Evropském parlamentu.

Federální soudní policie zabavila při prohlídkách v bruselském regionu téměř 1,5 milionu eur. Nález podle ní souvisí s případem podezření z korupce u osob působících v Evropském parlamentu. Informuje o tom na Twitteru.

Poslanci a poslankyně Evropského parlamentu rozhodli v úterý o odvolání Evy Kaili z postu místopředsedkyně. Politička byla zadržena v pátek belgickou policií pro podezření z korupce. Obvinění ale odmítá.

Policie obvinila včetně Kaili čtyři osoby. V domě jednoho z obviněných se našlo 600 tisíc eur, dalších 150 tisíc bylo v bytě jednoho z europoslanců.

Domů
Sdílet
Diskuse