Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
3. ledna 2023 13:19
Čas čtení 0:50

Policie pátrá po dvacetiletém Lukáši z Jílového u Prahy, rodina se obává o jeho život

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po dvacetiletém Lukáši z Jílového u Prahy, rodina se obává o jeho život
Zdroj: Policie ČR

Benešovští policisté od pondělního odpoledne pátrají po pohřešovaném dvacetiletém Lukáši Hronovi z Jílového u Prahy.

Pohřešování dvacetiletého Lukáše Hrona z Jílového u Prahy oznámil policii jeho rodinný příslušník, který jej naposledy viděl 1. ledna 2023 v 17 hodin v obci Krhanice, část Horní Požáry na Benešovsku, konkrétně v Hornopožárském lese u vyhlídky Sekaná skála, kde to údajně velmi dobře zná.

V místě se měl rozloučit s tím, že domů dorazí později. Tak se ale už nestalo. „Vzhledem k tomu, že se do současné doby nestalo, že by se pohřešovaný nevrátil domů, obává se rodina i jeho přátelé o jeho zdraví a život,“uvedla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová. Nedostavil se ani do školy v Praze, kde studuje a kam měl dnes (v úterý) nastoupit.

Pohřešovaný muž je střední postavy a měří zhruba 175 až 180 centimetrů. Má plavé vlnité vlasy a modré oči. Naposledy měl na sobě tričko s krátkým rukávem a černé kalhoty.

policie pohresovany
Zdroj: Policie ČR

Do pátrání se zapojil i vrtulník 

„Do pátrací akce policisté již včera zapojili i leteckou službu a místo propátrali vrtulníkem. I dnes probíhá rozsáhlá pátrací akce v okolí vyhlídky, do které jsou zapojeny na tři desítky policistů, čtyři psovodi se služebními psy, a po pohřešovaném pátrají i jeho přátelé. Bohužel zatím bezvýsledně,“ dodala Schneeweissová.

Pokud máš o pohřešovaném jakékoliv informace, které by policistům mohly pomoci s pátráním, ozvi se na linku 158. 

Domů
Sdílet
Diskuse