Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Adam Pavlík
5. ledna 2023 8:55
Čas čtení 0:31

Novak Djoković opět vynechá Indian Wells a Miami Open, protože není očkovaný

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Novak Djoković opět vynechá Indian Wells a Miami Open, protože není očkovaný
Zdroj: Getty Images/Clive Brunskill-Staff

Pokud se naočkuje nebo Spojené státy změní podmínky cestování do země, může to zkusit za rok.

Novak Djoković opět vynechá Indian Wells a Miami Open poté, co cestovní úřady Spojených států rozšířily požadavek na očkování osob, které nejsou státními příslušníky USA, informuje The Guardian a Telegraph.

Srbský tenista se tedy nezúčastní turnajů, které začínají 6. března a 20. března. Jak připomíná britský deník, právě tyto akce patří mezi nejprestižnější mimo grandslamové turnaje. 

Stále odmítá očkování

Djoković patří mezi otevřené kritiky vakcinace od začátku pandemie koronaviru. Z tohoto důvodu byl také před rokem zadržen v imigračním hotelu po příjezdu do Austrálie a následně deportován poté, co mu ministr pro imigraci zrušil vízum.

Jelikož se stále odmítá naočkovat, nesoutěžil ani na loňském US Open. Nepomohla ani petice jeho věrných fanoušků, kteří žádali organizátory turnaje, aby mohl soutěžit. „Pokud mohou hrát neočkovaní američtí hráči, musí mít takovou možnost i Djoković,“ psali autoři petice.

Domů
Sdílet
Diskuse