Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
5. ledna 2023 v 10:05
Čas čtení 0:30

Policie stále nezná identitu muže, jehož tělo se našlo na ulici v Ostravě

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie stále nezná identitu muže, jehož tělo se našlo na ulici v Ostravě
Zdroj: Google Maps

Policie stále nezná totožnost muže, jehož tělo se našlo loni 4. prosince v Čujkovově ulici v Ostravě-Zábřehu. Znovu tak žádá veřejnost o pomoc.

Muž zemřel bez cizího zavinění. ČTK to ve čtvrtek sdělila policejní mluvčí Eva Michalíková.

Mužovo tělo leželo vedle budovy, v níž je například prodejna Hruška. Michalíková uvedla, že muž byl starý 60 až 65 let. Byl vysoký 185 centimetrů, měl modrozelené oči, silně obézní postavu s viditelným břichem a světlou pleť. Měl prošedivělé, nakrátko zastřižené vlasy, znatelné čelní kouty a pleš, pod nosem prošedivělý zastřižený knír. „Zuby muže jsou v horším stavu, jeden ze zubů nahrazen zlatým zubním implantátem,“ uvedla mluvčí.

Zemřelý měl na sobě zelené triko, tmavě modrou mikinu s dlouhým rukávem, tmavě modrou zimní bundu a modré tepláky. Na nohou měl šedé ponožky a nazouvací pantofle černé barvy. Policie žádá, aby lidé, kteří by nějakou informací mohli pomoci určit totožnost zemřelého, zavolali na telefonní číslo 158.

policie
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse