Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ema Stanovská
8. ledna 2023 9:52
Čas čtení 0:40

Tragická nehoda: 37letého muže z Česka na Slovensku srazil vlak, na místě zemřel

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Tragická nehoda: 37letého muže z Česka na Slovensku srazil vlak, na místě zemřel
Zdroj: TASR/Roman Hanc

Podle informací portálu Korzar měl člověk stát v prostoru nástupiště tak, že jej vlak zachytil.

V sobotu po půl jedenácté v noci se stala smrtelná nehoda na nádraží ve slovenské obci Margecany nedaleko Košic. Vlak směřující z Humenného do Prahy srazil 37letého muže, který se podle Železniční společnosti Slovensko (ZSSK) „neoprávněně pohyboval v kolejišti“. Muž srážku nepřežil.

Podle informací portálu Korzár měl člověk stát v prostoru nástupiště tak, že jej vlak údajně zachytil. Košická krajská policejní mluvčí Lenka Ivanová pro portál uvedla, že Čecha na místě ošetřovala posádka rychlé zdravotní pomoci, ale i přes její snahu muž po několika minutách zraněním podlehl. Vlak měl zpoždění přes tři hodiny.

„To, jestli byl nebohý pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek, bude zjišťováno při nařízené pitvě. Policie po provedení nezbytných prvotních procesních úkonů a zadokumentování zahájila ve věci trestní stíhání pro trestný čin usmrcení. Jaká byla přesná příčina pádu nebohého muže, je předmětem dalšího vyšetřování,“ cituje Korzár policii.

Domů
Sdílet
Diskuse