Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jana Chovancová
8. ledna 2023 15:00
Čas čtení 1:21

Ženy, které pracovaly pro Andrewa Tatea, měly prý na tělech vytetované nápisy „Vlastní Tate“

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Ženy, které pracovaly pro Andrewa Tatea, měly prý na tělech vytetované nápisy „Vlastní Tate“
Zdroj: TASR/AP/Observator Antena 1

Tetování se shodují s Tateovými komentáři o tom, že ženy patří mužům a dluží jim peníze.

Podle nejnovějších zpráv měly mít ženy, které pracovaly pro Andrewa Tatea, na tělech údajně tetování s označením „Vlastní Tate“. Píší o tom NY Post a portál News.com.au.

Znepokojující záběry byly viditelné na videích z erotických kamer, které byly součástí operace uvězněného influencera v Rumunsku. Podle vyšetřovatelů byla operace založena na násilí. Uvedly to policejní zdroje.

Tetování se našlo na několika rumunských pracovnicích, podobně jako na dvaadvacetileté Američance, která loni obvinila Tatea ze znásilnění. Vytetovaný výraz se shoduje s komentáři, které influencer opakovaně vyslovil. Tvrdí, že ženy patří mužům a dluží jim podíl z peněz, které vydělají na pornu.

 

„Není to o tom, že by byla žena majetkem, ale o tom, že ona patří jemu a intimní části jejího těla také, protože jsou ve vztahu,“ řekl Tate v červenci pro Barstool Sports. „A pokud je ona chce prodat, on má na tom podíl také,“ dodal.

Jeden z Tateových obchodních partnerů Sebastian Vieru se o tetování vyjádřil, že nejsou ničím neobvyklým. Přirovnal to k tetování mužských jmen, která si dávají ženy tetovat na znak lásky ke svým partnerům.

31. prosince 2022 12:08 Čas čtení 1:39 Greta válcuje internet, její odpověď Tateovi patří k nejlajkovanějším tweetům v historii. Který suverénně vede? Greta válcuje internet, její odpověď Tateovi patří k nejlajkovanějším tweetům v historii. Který suverénně vede?

Zneužívání se dalo předejít, kdyby...

Rumunská policie však Tatea zatkla spolu s jeho bratrem Tristanem a obvinila je z obchodování se sexem. V prohlášení vydaném prostřednictvím svého právníka v Rumunsku Tate popřel obvinění z napadení a znásilnění.

Rumunská policie v prosinci znovu uvedla, že identifikovala šest osob, které byly údajně sexuálně zneužity organizovanou zločineckou skupinou. Skupina měla oběti verbovat prostřednictvím falešných projevů náklonnosti známých jako metoda „loverboy“. Ženy údajně byly nuceny k pornografickému obsahu prostřednictvím fyzického násilí a psychického nátlaku.

Podle jedné z žen, s níž mluvil portál VICE World News, používal Tate podobnou metodu ve Spojeném království již v roce 2015 předtím, než se přestěhoval do Rumunska. Policie tehdy odmítla tento případ řešit.

„Když jsem viděla, že byl zatčen v Rumunsku, byla jsem šokována. Nevěděla jsem, jak mám reagovat. Rozplakala jsem se. Všechno, co jsem četla, se shodovalo s tím, co jsem řekla policii. Kdyby se to tehdy začalo řešit, nic z toho se nemuselo stát,“ řekla. Celý rozhovor s obětí si můžeš pustit níže.

Domů
Sdílet
Diskuse