Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
31. prosince 2022 12:08
Čas čtení 1:39

Greta válcuje internet, její odpověď Tateovi patří k nejlajkovanějším tweetům v historii. Který suverénně vede?

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Greta válcuje internet, její odpověď Tateovi patří k nejlajkovanějším tweetům v historii. Který suverénně vede?
Zdroj: Getty Images/Pablo Blazquez Dominguez

Gretin tweet se dostal do TOP 5 k Chadwicku Bosemanovi, Baracku Obamovi nebo Elonu Muskovi.

Tweet švédské klimatické aktivistky Grety Thunberg, kterým odpověděla na provokace kontroverzního influencera Andrewa Tatea, se dostal mezi deset tweetů s nejvíce lajky v historii. V době psaní článku ho lajklo 3,7 milionu lidí a nacházel se na pátém místě. 

31. prosince 2022 8:09 Čas čtení 0:39 Andrew Tate stráví v rumunské vazbě 30 dní. Je obviněn z obchodování s lidmi a ze znásilnění Andrew Tate stráví v rumunské vazbě 30 dní. Je obviněn z obchodování s lidmi a ze znásilnění

Gretina odpověď hitem internetu

Začátkem tohoto týdne se Tate snažil rýpnout do Grety Thunberg. Přes sociální síť Twitter jí vzkázal, aby mu dala e-mail, na který by jí mohl poslat seznam svých aut a jejich emisí. „Ahoj Greto, mám 33 aut. Mé Bugatti má w16 8.0L quad turbo a mé dvě Ferrari 812 competizione zase 6,5L v12s. A to je jen začátek. Prosím, pošli mi svou e-mailovou adresu, abych ti mohl poslat kompletní seznam mé sbírky aut a jejich příslušných emisí,“ sdílel.

Greta jej poslala do patřičných mezí s tím, že si nejspíš něco kompenzuje. „Ano, prosím, poučte mě. Napište mi na [email protected],“ odpověděla mu. Její tweet se za pouhé tři dny stal pátým nejvíce lajkovaným tweetem v historii. Ocenilo ho už 3,7 milionu lidí. 

Nejlajkovanějším tweetem stále zůstává ten, který sdílela rodina na profilu Chadwicka Bosemana, v němž informovala o hercově skonu. Od srpna 2020 ho podpořilo ikonou srdíčka více než sedm milionů lidí. 

Pět tweetů s nejvíce lajky v historii

Twitterová přestřelka pokračovala ještě dál, vítězně z ní ovšem vyšla Greta Thunberg. Influencer totiž porážku neunesl a natočil videoodpověď, ve které se snaží bránit. Asi po minutě monologu mu osoba mimo kameru předá hromadu krabic s pizzou z rumunské restaurace Jerry's Pizza, což podle některých názorů mohlo úřadům pomoci Tatea vypátrat.

12. dubna 2024 11:27 Čas čtení 0:35 Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá

Tate byl zatčen spolu se svým bratrem Tristanem. Vyšetřovatelé obvinili dvojici z obchodování s lidmi a ze znásilnění. Bratry spolu se dvěma rumunskými muži podezírají z vedení skupiny organizovaného zločinu. V rumunské vazbě stráví třicet dní. „Toto se stane, když nerecykluješ obal od pizzy,“zareagovala na zatčení influencera Švédka.

Domů
Sdílet
Diskuse