Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
12. ledna 2023 12:56
Čas čtení 0:45

Policie vypátrala čtrnáctiletou dívku z Karlovarska, je v pořádku (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie vypátrala čtrnáctiletou dívku z Karlovarska, je v pořádku (Aktualizováno)
Zdroj: Wikipedia Commons/Jiří Sedláček - Frettie

Při odchodu na sobě měla mít bílou bundu s hnědým kožíškem, sportovní modré tenisky s červenými proužky značky Adidas, růžový batoh značky Adidas, tepláky nebo kalhoty.

Aktualizováno 13:08 – Policisté ukončili pátrání po čtrnáctileté dívce z Ostrova na Karlovarsku, v pořádku ji vypátrali na severu Čech. 

„Pátrání po pohřešované dívce oznámila její matka, která svou dceru naposledy viděla včerejšího dne, tedy ve středu 11. ledna letošního roku. Matka uvedla, že její dcera měla odejít z místa bydliště v Ostrově. S matkou měla následně komunikovat přes sociální síť, kde jí sdělila, že se nehodlá vrátit domů, ale že je v pořádku, a poté přestala komunikovat úplně. Mobilní telefon byl následně vypnut,“uvedli ve čtvrtek dopoledne policisté. Pátraní odvolali ve čtvrtek po poledni, kdy dívku vypátrali na severu Čech. Občanům a médiím poděkovali za spolupráci.

Necítíš se doma dobře? Nebo tě trápí cokoliv jiného? Obrať se kdykoliv (ve dne nebo v noci) na Linku bezpečí na čísle 116 111. Pokud mají zrovna obsazeno, poskytují pomoc někomu jinému, určitě tedy zkus zavolat po chvíli znovu a opakovaně.

Jestli si raději píšeš, můžeš vyzkoušet i chat denně v rozmezí 9–13 h a 15–19 h. 
Domů
Sdílet
Diskuse