Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
14. ledna 2023 18:30
Čas čtení 0:28

Přehledně: Srovnáváme hodnoty Andreje Babiše a Petra Pavla. Zahlasuj v anketě, kdo je ti blíž

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Přehledně: Srovnáváme hodnoty Andreje Babiše a Petra Pavla. Zahlasuj v anketě, kdo je ti blíž
Zdroj: Refresher/Úřad vlády ČR

Do druhého kola voleb, které proběhne 27. a 28. ledna, postupují Petr Pavel a Andrej Babiš. Nevíš, komu dát hlas? Podívej se na srovnání hodnot a názorů obou kandidátů bod po bodu.

Do druhého kola voleb, které proběhne 27. a 28. ledna, postupují Andrej Babiš a Petr Pavel s těsným rozdílem v zisku hlasů. Z pozice vítěze postupuje Petr Pavel, pro kterého hlasovalo 1 975 056 Čechů a Češek. Expremiérovi svůj hlas odevzdalo 1 952 213 z voličstva. Celkově do volebních uren odevzdalo obálku se svou favoritkou nebo favoritem 5 622 812 lidí.

Podívej se na srovnání, koho by si postupující kandidáti vybrali za kancléře, kolik jazyků ovládají nebo jakou mají zkušenost se zahraniční diplomacií. Kromě otázek na úřad prezidenta jsme vybrali také některé z jejich osobních názorů na aktuální dění či jak by si počínali při schvalování ministrů nebo udělování milostí. Pod přehledem můžeš zahlasovat v anketě, čí postoje jsou ti bližší.

Anketa:
Kdo je ti hodnotově blíž?
Andrej Babiš
Petr Pavel
Andrej Babiš
44 %
39223 Hlasů
Petr Pavel
56 %
49855 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse