Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2023 10:41
Čas čtení 1:05
Ilona Hobzová

Netflix Correct Your Mistake! Lidé na sociálních sítích protestují proti zrušení oblíbeného seriálu

Netflix Correct Your Mistake! Lidé na sociálních sítích protestují proti zrušení oblíbeného seriálu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Výzva „Netflix Correct Your Mistake“ sbírá desetitisíce lajků.

Fanoušci seriálu Válečná jeptiška (Warrior Nun) protestují na Twitteru proti tomu, že Netflix tento oblíbený seriál zrušil a neplánuje třetí sérii. Výzva „Netflix Correct Your Mistake“ se šíří jako lavina a trenduje v mnoha zemích. Kromě Spojených států například ve Francii nebo Singapuru.

Fanoušci připomněli Netflixu starý slib

Seriál Válečná jeptiška pojednává o osiřelé dívce, která se probudí v márnici a zjistí, že má nové superschopnosti. Stává se z ní vyvolená nositelka svatozáře tajné sekty jeptišek, které loví démony. První série vznikla během koronavirové pandemie v roce 2020, o dva roky později se seriál dočkal pokračování. Na sociálních sítích ovšem nevyvolal tak velkou vlnu ohlasů jako třeba Wednesday. Netflix se proto rozhodl, že třetí série nebude.

To se ale fanouškům a fanynkám Válečné jeptišky nelíbí. Proti rozhodnutí Netflixu nepokračovat v natáčení se bouří na Twitteru. Výzvu NETFLIX CORRECT YOUR MISTAKE sdílí lidé po celém světě. Tweety, které ji zmiňují, mají statisíce zobrazení a tisíce lajků.

Anketa:
Viděl*a jsi seriál Válečná jeptiška?
Ano a mrzí mě, že třetí série není v plánu.
Ano, ale moc mě nezaujal.
Ne, určitě se podívám.
Ne a vůbec mě neláká.
Ano a mrzí mě, že třetí série není v plánu.
80 %
Ano, ale moc mě nezaujal.
3 %
Ne, určitě se podívám.
3 %
Ne a vůbec mě neláká.
13 %

Fanoušci také poukazují na to, že v 2. sérii zůstalo mnoho nezodpovězených otázek týkajících se postav i celého příběhu. Jeden uživatel sdílel i starší tweet Netflixu, který fanoušky ujišťoval, že žádný ze seriálů nenechá nedokončený. 

Mnozí další chválili fanoušky seriálu za to, že se ozvali a vyzvali Netflix, aby zrušení přehodnotil. Jeden uživatel také poukázal na to, že není možné, aby se všechny seriály okamžitě staly virálními, jako tomu bylo v případě Stranger Things nebo Wednesday. Jiní zase doufají, že by se natáčení seriálu mohla ujmout jiná platforma.

Domů
Sdílet
Diskuse