Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
18. ledna 2023 v 9:28
Čas čtení 0:48

Pražský okruh blokovala nehoda, vážně zraněného řidiče museli vyprostit záchranáři

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pražský okruh blokovala nehoda, vážně zraněného řidiče museli vyprostit záchranáři
Zdroj: Policie ČR

Nehoda zastavila provoz v úterý před polednem.

V úterý kolem jedenácté hodiny došlo na Pražském okruhu před sjezdem na Barrandov ke srážce dvou kamionů. Jeden z řidičů se vážně zranil a z kamionu ho museli vyprošťovat záchranáři. Doprava byla plně obnovena až v 16:30. 

Kabina kamionu se utrhla a spadla na silnici

„K dopravní nehodě do sebe zaklíněných kamionů na Pražském okruhu u 17. km směrem na D1 vyrazila posádka záchranářů, lékař i inspektor. Podle prvotních informací je na místě jedna zraněná osoba při vědomí,“informovala mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová v úterý krátce před polednem.

Podle informací serveru Novinky přímo z místa střetu narazil kamion do vozu stojícího před ním v koloně. Kabina nákladního auta se utrhla a spadla na silnici. „O zaklíněného muže jsme pečovali již při vyprošťování. Utrpěl mnohočetná poranění, včetně vážného úrazu hlavy,“ uvedla mluvčí a doplnila, že záchranáři uvedli muže do umělého spánku a převezli do Fakultní nemocnice v Motole.

Nehoda zkomplikovala dopravu na několik hodin. K obnovení provozu došlo podle Ředitelství silnic a dálnic krátce před 16:30.

Domů
Sdílet
Diskuse