Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článok je vytvořený v rámci mediální spolupráce se společností Beats for Love.
20. ledna 2023 16:36
Čas čtení 2:24

Český festival Beats for Love oznámil první velká jména. Na pódiu se objeví legendární DJ Tiësto

Český festival Beats for Love oznámil první velká jména. Na pódiu se objeví legendární DJ Tiësto
Zdroj: Beats for Love
HUDBA
Uložit Uložené

DJ Tiësto bude mít na festivalu premiéru.

Český festival Beats for Love zveřejnil první jména, která uvidíš v line-upu už toto léto. Organizátoři jednoho z největších festivalů taneční hudby naznačili, že jejich ambice jsou ještě vyšší, než byly v předchozích letech. Poprvé se na pódiu v Ostravě objeví legendární DJ Tiësto, který patří mezi přední jména na scéně již 30 let. Dalším lákadlem festivalu jsou Sigma, Netsky či Mark Knight a současný talent EDM hudby Apashe.

Nadcházející ročník festivalu bude 5. až 8. července 2023 v Ostravě. Vstupenky si už můžeš koupit na oficiálním webu, standardní vstupenka na všechny čtyři dny tě vyjde na 2 490 korun. Prodej vstupenek na jednotlivé dny ještě není spuštěn, podle slov organizátorů se jej však dočkáme již brzy.

kup si lístek

Nejpopulárnější DJ už od roku 2000

„Tiësto je jméno, které dlouhodobě patří mezi nejžádanější interprety mezi našimi fanoušky a obecně fanoušky taneční hudby. My jsme nadšeni, že se nám ho konečně podařilo domluvit pro náš festival,“ komentuje line-up ředitel Beats for Love Kamil Rudolf. Tento fenomén EDM se od roku 2000 umisťuje v top stovce nejpopulárnějších DJů na celém světě. To není všechno, 18 let se pohyboval v TOP 10 a tuto anketu ovládl až třikrát. 

tiesto
Zdroj: Beats for Love

Tiësto se jmenuje Tijs Verwes a pochází z Nizozemska, konkrétně z města Breda. Momentálně žije v Las Vegas a nedávno oslavil 54. narozeniny. Spolupracuje s dalšími hudebními hvězdami, mezi něž patří Rita Ora, Diplo, Martin Garrix či Don Diablo. Do povědomí fanoušků ho dostaly skladby jako například Adagio For Strings, Beautiful Things s Andain, Flight 643, C'Mon s Diplem nebo aktuální hity The Business nebo Secrets.

Kromě hvězdného producenta nebude chybět na pódiu ani projekt Sigma, který si podmanil hlavní pódium festivalu Beats for Love už před 5 lety. Nadupaný line-up doplní belgický hitmaker Netsky, anglická královna drum & bassu Koven, populární duo Blasterjaxx z Nizozemska nebo francouzské duo Dirtyphonics.

„Každým rokem bychom rádi uvedli v Ostravě více elektronických live vystoupení, protože vnímáme ohlasy našich fanoušků, kteří je mají ve velké oblibě. I proto jsme se rozhodli opět pozvat Dirtyphonics, kteří u nás vystoupili před 6 lety, ale letos předvedou novou show. Premiéru naopak bude mít obrovský talent elektronické hudby z Kanady APASHE, který u nás vystoupí exkluzivně s dechovou sekcí orchestru,“ vysvětluje Rudolf rozhodnutí o výběru interpretů pro nadcházející ročník.

beats for love, apashe
Zdroj: Beats for Love

Hvězdná jména nebudou výhradně jen na hlavním pódiu. Fanoušci se mohou těšit na vystoupení The Upbeats z Nového Zélandu, anglického Audia na Drum & Bass stagi nebo na otce house music Marka Knighta na Evropa 2 House square. Na Harder stage dorazí projekt Da Tweekaz a Reggae 2, Jungle stage budou hostit Ragga Twins nebo MC Spyda, který nazpíval ikonický track Tarantula od skupiny Pendulum.

V letošním seznamu hudebních pódií nově nebude figurovat název EDM & Trance stage, protože se ho pořadatelé rozhodli přejmenovat na Future stage. „Konkrétní uvedení stylů v názvu stage nás už začalo omezovat při bookingu umělců, který bychom chtěli od letošního roku zpestřit. Vnímáme to jako velký krok vpřed a věříme, že to fanoušci poté, co uvidí kompletní složení těchto stagí, jistě ocení,“ komentuje jednu z prvních větších změn pro rok 2023 ředitel marketingu Matyáš Ožana. Na Future stagi se představí Jody Wisternoff a Bexxie. To není všechno, fanoušci žánrů a subžánrů jako progressive, trance, bass house a EDM se už brzy dočkají dalších velkých jmen.

zjisti více
netsky, beats for love
Zdroj: Beats for Love

Jak jsme ti již řekli v úvodu, lístky na nadcházející ročník Beats for Love jsou již v prodeji. Zatím si můžeš zakoupit pouze standardní celofestivalovou vstupenku, VIP vstupenku, vstupenky do Love campu a Love village. Také si můžeš dokoupit parkování přímo na festivalu nebo do kempu. Aktuální informace najdeš na oficiálním webu a sociálních sítích festivalu. 

Domů
Sdílet
Diskuse