Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
21. ledna 2023 11:07
Čas čtení 1:02

Oběti zotročoval, nutil k sexuální práci a naváděl k sebevraždám. Sadista půjde do vězení na 60 let

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Mimořádně kruté chování si podle soudu Larry Ray především užíval.

Podvodník a násilník Larry Ray, vlastním jménem Lawrence Grecco, půjde do vězení na šedesát let. Soud jej tam v pátek poslal kvůli obchodování se sexem a lidmi, manipulaci s lidmi a fyzickému i psychickému násilí a vydírání. Vinným byl shledán již v dubnu loňského roku. Podle soudce Lewise Limana byl třiašedesátiletý Ray „čistý sadista, který využil svého ďábelského génia k trýznění obětí“. O případu informuje The Guardian.

21. ledna 2023 9:58 Čas čtení 0:42 Mladý Afroameričan zemřel po brutálním zásahu policie při dopravní kontrole. Pět policistů bylo propuštěno Mladý Afroameričan zemřel po brutálním zásahu policie při dopravní kontrole. Pět policistů bylo propuštěno

Larry Ray začal se sérií trestných činů už v roce 2010, kdy se přestěhoval k dceři na kolej. Tehdy se měl sblížit s jednou ze studentek a stát se jejím „terapeutem“. Sám sebe popisoval jako určitou otcovskou postavu v jejím životě. Podobně blízko se měl dostat ještě k několika dalším mladým lidem. 

V momentě, kdy si získal jejich důvěru, ale začal se sérií výslechů, při nichž své oběti křivě obviňoval z poškození majetku, nebo dokonce z pokusu o otrávení. Doznání si z obětí vynucoval psychickým i fyzickým násilím. Jednoho z poškozených měl škrtit tak dlouho, než upadl do bezvědomí, jiné dívce měl držet nůž na krku.

Larry Ray
Zdroj: New York Police Department/volně k užití

Své oběti taktéž nutil pracovat na svém pozemku za nelidských podmínek a jednu z ženských obětí kvůli „splacení dluhu“ donutil, aby se stala sexuální pracovnicí. Dotyčná takto splácela dluh čtyři roky. Žalobce ale zmínil i několik případů podněcování k sebevraždě. Myšlenky na sebevraždu měla řada obětí. Ray si podle obvinění „užíval, jak je krutý“.

Rayova obhajoba chtěla rozsudek nižší než 15 let. Jako jeden z argumentů používala i to, že si samotný Ray prošel řadou krutostí. Jeho babička jej měla mlátit bičem a prošel si sexuálním násilím ze strany dědečka. 

Domů
Sdílet
Diskuse