Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Jakub Paulík
21. ledna 2023 12:23
Čas čtení 0:30

Zemřel člen kapely IMT Smile Peter Bartoník. Bylo mu pouhých 27 let

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zemřel člen kapely IMT Smile Peter Bartoník. Bylo mu pouhých 27 let
Zdroj: IMT Smile/propagační materiál

Známá slovenská skupina se na sociální síti rozloučila se zesnulým členem.

Ve věku 27 let zemřel baskytarista skupiny IMT Smile Peter Bartoník. O úmrtí mladého hudebníka informovala kapela na Facebooku. Příčinou jeho smrti byla rakovina. Tu mu diagnostikovali teprve v létě roku 2022.

21. ledna 2023 8:45 Čas čtení 0:39 Metallica vydala singl Screaming Suicide z připravovaného alba Metallica vydala singl Screaming Suicide z připravovaného alba

„Myslíme na Tvé rodiče, sestry a všechny, kteří Tě měli rádi tak jako my. Peťo, jsi skvělý kluk a děkujeme Ti za to, že jsi byl součástí našich životů. Vzpomínka na Tebe nám zde zůstává i v písních, které jsi měl tak rád. Při jejich nahrávání a koncertování jsme spolu prožili spoustu nádherných chvil. Děkujeme Ti. Odpočívej v pokoji,“ uvedla kapela na sociální síti.

K předčasně zesnulému baskytaristovi se vyjádřila i skupina DESmod. „Peťo, odpočívej v pokoji. Chlapci naši, myslíme na Vás a na všechny kolem Vás. Nemáme slov. Jsme s Vámi,“vzkázali svým kolegům z branže.

Domů
Sdílet
Diskuse