Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
1. února 2023 9:38
Čas čtení 0:39

Policie vypátrala muže, který Monice Babišové poslal náboj v obálce

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie vypátrala muže, který Monice Babišové poslal náboj v obálce
Zdroj: Refresher/David Marcin

Policie objasnila případ výhružného dopisu s nábojem adresovaného Monice Babišové.

Náboj, který spolu s výhružným dopisem obdržela manželka neúspěšného prezidentského kandidáta Monika Babišová, nebyl podle policie ostrý. Pachatel jej odeslal z Brna.

Případ kvalifikovaný jako nebezpečné vyhrožování budou kriminalisté v souladu s trestním řízením odkládat, podezřelý muž totiž zemřel. „Z prověřování také vyplynulo, že nikdo jiný obdobný výhružný dopis neobdržel,“ napsali zástupci Policie ČR na svém Twitteru.

28. ledna 2023 17:13 Čas čtení 4:01 Andrej Babiš prohrál prezidentské volby. Mladí nikdy nebyli naší silnou voličskou základnou, zní z ANO (Reportáž) Andrej Babiš prohrál prezidentské volby. Mladí nikdy nebyli naší silnou voličskou základnou, zní z ANO (Reportáž)

Policisté dodali, že k objasnění případu významně napomohly informace získané v rámci prověřování okolností sebevraždy muže, ke které došlo v minulých dnech v Brně. 

Neúspěšný kandidát na prezidenta republiky a předseda hnutí ANO Andrej Babiš svolal kvůli výhružnému dopisu s nábojem mimořádnou tiskovou konferenci v sobotu 21. ledna. Tehdy uvedl, že atmosféra ve společnosti v posledních měsících houstne a lidé se radikalizují. „Moje rodina má strach o život,“ řekl Babiš.

Domů
Sdílet
Diskuse