Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Viktória Ševelová
2. února 2023 20:40
Čas čtení 0:29

VIDEO: Spanilá jazda kolobežkára na bratislavskom Moste SNP v protismere zalarmovala políciu

Kategorie:
Uložit Uložené

Dopravní policajti sa zaoberajú videom, ktoré dostali v súkromnej správe.

Bratislavská dopravná polícia rieši bizarný prípad vodiča elektrickej kolobežky, ktorý nerešpektoval pravidlá cestnej premávky. Na základe podnetu občana sa zaoberajú videom, ktoré dostali v súkromnej správe. Záznam zachytáva muža, ktorý jazdí na elektrickej kolobežke cez Most SNP v Bratislave v protismere.

Autentické video zverejnila polícia Slovenskej republiky na svojom Facebooku ako výstrahu pre ostatných. Polícia takisto vyzýva kolobežkárov, aby si prečítali legislatívu o cestnej premávke. 

Zákon pripomína, že kolobežku smú využívať len osoby staršie ako 15 rokov a majú využívať pravú stranu chodníka a cesty pre chodcov tak, aby neohrozili chodcov. 

Vodič elektrickej kolobežky smie jazdiť po pravej strane vyhradeného jazdného pruhu pre cyklistov, cestičky pre cyklistov alebo priechodu pre cyklistov, len ak neohrozí a neobmedzí cyklistov. Na takejto ceste nemôžu jazdiť kolobežkári vedľa seba. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse