Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kuni Nguyenová
7. února 2023 14:24
Čas čtení 0:38

Policie našla vůz muže podezřelého z vraždy ženy v Praze

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie našla vůz muže podezřelého z vraždy ženy v Praze
Zdroj: Policie ČR

Ozbrojený muž v sobotu v Praze zastřelil ženu, policie po něm od té doby pátrá. Nyní našla první stopu k vyšetřování.

Policie aktuálně vyšetřuje případ, kdy měl dvaačtyřicetiletý muž v sobotu v pražském hotelu zastřelit ženu. Poté odjel vozem Škoda Scala s registrační značkou 5L79685. V pondělí byl vůz nalezen na Brněnsku. Po pachateli policie nadále pátrá.

Policisté nadále prověřují informace, které dostali od svědků. „Na případu neustále pracujeme a prověřujeme mimo jiné poznatky od občanů. Bohužel zatím žádný nevedl k dopadení podezřelého. Za tyto poznatky občanům děkujeme,“ napsali policisté na Twitteru

 
Policisté nevyloučili to, že podezřelý muž vycestoval do zahraničí. „Hledaný muž je ozbrojený a nebezpečný, proto se ho prosím nesnažte zadržet ani jinak kontaktovat,“ uvedl v neděli mluvčí pražské policie Jan Rybanský na webových stránkách Policie ČR.

„Pokud víte, kde se nachází, kontaktujte linku 158,“ doplnil Rybanský. 

Domů
Sdílet
Diskuse