Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
8. února 2023 15:27
Čas čtení 0:36

Policie pátrá po čtrnáctileté Tereze z Olomouce. Změnila vzhled a v noci na středu odešla z domova

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po čtrnáctileté Tereze z Olomouce. Změnila vzhled a v noci na středu odešla z domova
Zdroj: Policie ČR

Olomoučtí kriminalisté vyhlásili pátrání po čtrnáctileté Tereze Opletalové. V noci na středu odešla z domova a zatím o sobě nepodala zprávu. Dívka podle policie není v ohrožení života.

Krátce před odchodem z domova si dívka ostříhala vlasy a obarvila je načerno. Rodině o sobě zatím nepodala žádnou zprávu. Policie se s žádostí o pomoc obrací i na veřejnost.
 

Pohřešovaná Tereza Opletalová.
Pohřešovaná Tereza Opletalová. Zdroj: Policie ČR


Čtrnáctiletá Tereza Opletalová vypadá na 14–16 let a na sobě by měla mít khaki kalhoty, tmavě modrou bundu, černý batoh značky Nike a pravděpodobně i skateboard. Policie to uvedla na svých webových stránkách

Provedeným šetřením kriminalisté zjistili, že dívka mohla odcestovat do Hradce Králové. Tereza je vysoká 160 až 165 centimetrů, má hubenou postavu, rovné černé, čerstvě obarvené vlasy a šedozelené oči. Policie žádá případné svědky, kteří dívku viděli nebo mají informace o jejím pohybu či výskytu, aby se obrátili na linku 158.

7. února 2023 16:30 Čas čtení 1:09 Vape ti může zničit imunitu, tvrdí nová studie Vape ti může zničit imunitu, tvrdí nová studie
Domů
Sdílet
Diskuse