Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2023 18:58
Čas čtení 1:13
Tímea Krauszová

Rihanna o megashow na Super Bowlu 2023: Máme 39 verzí setlistu, vystoupení věnuji svému synovi

Rihanna o megashow na Super Bowlu 2023: Máme 39 verzí setlistu, vystoupení věnuji svému synovi
Zdroj: TASR
HUDBA RIHANNA
Uložit Uložené

Na pódium se vrátí po sedmileté pauze.

Rihanna se svou megashow vystoupí během poločasu finále fotbalového mistrovství Super Bowl 2023. Zápas se odehraje v neděli, začíná ve 4:30 místního času, koncert očekáváme kolem šesté večer (vychází to na zhruba 2:30 nad ránem v pondělí středoevropského času). Přípravy probíhají už několik měsíců, Rihanna v exkluzivním rozhovoru pro Apple Music prozradila několik detailů.

13minutová párty

Během tiskové konference zpěvačka a podnikatelka uvedla, že za show stojí stovky lidí a neskutečné množství práce. Na pódium se vrátí po sedmileté pauze, během které se věnovala rozvoji značek Fenty Beauty a Fenty x Savage a stala se také matkou.

„Je to neuvěřitelné, téměř nemožné!“ řekla o náročnosti vystoupení, jehož součástí je i poskládání a opětovné složení celého pódia za krátkých osm minut. Přestože má před touto výzvou respekt, přijala ji, protože chce, aby i její syn viděl její sílu. Dítě má s rapperem a partnerem ASAP Rockym.

Říká, že je pro ni důležité, aby právě teď reprezentovala Barbados a lidi, se kterými vyrůstala. „Reprezentuji imigranty, svou zemi Barbados i černošky po celém světě. Je důležité, aby lidé viděli, jaké mají možnosti, a je mi ctí, že to můžu udělat,“ říká.

„Nejtěžší bylo rozhodnout se, jak naplno využít těch 13 minut, a zároveň dodržet, aby to byla oslava. Neboť vystoupení bude právě tím, bude to oslava,“ řekla.

Doporučeno
Savage X Fenty Vol. 4: Rihanna představila novou kolekci, zapojila i Johnnyho Deppa Savage X Fenty Vol. 4: Rihanna představila novou kolekci, zapojila i Johnnyho Deppa 12. listopadu 2022 16:30

Neprozradila, zda bude mít speciální hosty, ale můžeme očekávat, že bude podobně jako její módní přehlídky či nové kosmetické produkty inkluzivní a zřejmě bude zahrnovat lidi všech barev pleti a různých orientací a identit.

Finále Super Bowlu, ve kterém se utkají týmy Kansas City Chiefs a Philadelphia Eagles, můžeš sledovat na TV Topsport nebo na sportovní stanici Premier Sport. Zápas začíná půlhodinu po půlnoci našeho času v pondělí 13. února. Pokud chceš sledovat i živé vystoupení Rihanny, počítej s tím, že budeš muset ponocovat. Poločasový program můžeš očekávat kolem půl třetí ráno.

Domů
Sdílet
Diskuse