Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Ilona Hobzová
14. února 2023 v 12:00
Čas čtení 1:12

Zemřel herec Austin Majors ze seriálu Policie New York. Bylo mu pouhých 27 let

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zemřel herec Austin Majors ze seriálu Policie New York. Bylo mu pouhých 27 let
Zdroj: 20th Century Fox Television

Austin Majors, známý především ze seriálu Policie New York, se měl předávkovat.

Ve věku pouhých dvaceti sedmi let v sobotu zemřel Austin Majors. Někdejší dětská herecká hvězda, známá zejména ze seriálů Policie New York, Zoufalé manželky nebo Jak jsem poznal vaši matku, zesnula v zařízení pro bezdomovce. Výsledky pitvy a toxikologie budou známé až za několik týdnů, podle informací serveru TMZ se Majors předávkoval fentanylem.

Ještě loni získal hereckou cenu

„Byl to milující, umělecky založený, skvělý a laskavý člověk. Ze své herecké kariéry měl radost a byl na ni hrdý. Byl aktivním skautem, střední školu absolvoval se skvělými výsledky. Pak studoval filmovou školu USC, kde se věnoval režii a hudební produkci,“uvedla v prohlášení hercova rodina. „Austin byl syn, bratr, vnuk a synovec, na kterého jsme byli hrdí a bude nám navždy velmi chybět,“ dodala.

12. listopadu 2022 v 11:00 Čas čtení 6:06 Předávkování fentanylem zabije v USA 195 lidí denně, smrtelné mohou být i dva miligramy Předávkování fentanylem zabije v USA 195 lidí denně, smrtelné mohou být i dva miligramy

Prostřednictvím Facebooku se ozvala i Austinova mladší sestra Kali: „Je to pro mě stále tak neskutečné. Bylo mu teprve dvacet sedm let a měl před sebou ještě tolik života,“napsala ke společným fotografiím.

Pokud máš dojem, že tobě nebo někomu blízkému přerůstají drogy přes hlavu, kontaktuj Linku bezpečí na čísle 116 111. Můžeš využít i možnosti chatu denně mezi 9–13 h a 15–19 h. Vše je anonymní.

Jestli se ti nepodaří dovolat, zkus zavolat za chvíli znovu. Je možné, že právě pomáhají někomu, kdo se dovolal před tebou.

Majors se narodil v roce 1995 a proslavil se o čtyři roky později, když si zahrál v seriálu Policie New York Thea Sipowicze, syna detektiva Andyho Sipowicze. Následně se objevil v několika televizních seriálech, například Jak jsem poznal vaši matku, Zoufalé manželky nebo American Dad! Zahrál si také ve filmu, ale kromě herectví se zabýval i hudbou a toužil pracovat jako kameraman nebo režisér. Jeho život skončil v zařízení pro bezdomovce v Los Angeles. 

Ještě v loňském roce za svou roli Thea Sipowicze získal cenu Young Artist Award za nejlepší výkon v televizním seriálu. 

Domů
Sdílet
Diskuse